Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Forma1 Magyar Nagydíjra sétálójegyet keresek! Nem tudja valaki hol kapható, és mennyiért? fórum

Forma1 Magyar Nagydíjra sétálójegyet keresek! Nem tudja valaki hol kapható, és mennyiért? (tudásbázis)

2009. máj. 20. 17:52

Hello

A családommal szeretnék kimenni a Magyar nagydíjra, de vmiféle olcsóbb jegyet szeretnék venni mert nem nagyon van keret a drágákra.Az egész hétvégére kiszeretnénk menni. Vki tudna vkit ajánlani hogy kit kell felhívni ilyen ügyben,vagy vki tudna írni vmit a jegyekről, már interneten néztem,de nem nagyon tudtam kiigazódni meg ott elég drága jegyek vannak, köszi előre is...

2008. márc. 17. 10:32
sziasztok?Nem tudja valaki megjuni nekem,hjol vehetek az F1-re jegyet üdülési csekkel?
7. Rika1 (válaszként erre: 3. - Tina68)
2007. júl. 31. 04:00
A boxutcai látogatás az csütörtökön van délután 16 órától-től - 19-ig.Mindenki bemehet,akinek van jegye valamelyik napra.A péntek az edzés nap,de lesznek bemutatók és verseny is a Clio kupa.A pénteki jegy 6000 ft-ba kerül,a Gold 4-re.Onnan tuti jól látni mindent.(tapasztalat)A szombati futamra már csak álló jegy van.Ha többet akarsz tudni,kérdezz!
6. Boszi1 (válaszként erre: 5. - Tina68)
2007. júl. 30. 12:43

1 napra akartok kimenni , vagy a hétvégét ott tudjátok tölteni ? A péntek, szombati időmérő + a vasárnapi futam csak a magyaroknak került annyiba amit irtam .KB:12000 FT!!!!!!!!

Érdeklődj ezen a telefonszámom :06-1-327-0987vagy

06-1-327-0988 Jobban jársz, mert a hivatalos árlistán soha nem irták ezeket a jegyárakat !!!!!

5. tina68 (válaszként erre: 4. - Boszi1)
2007. júl. 30. 10:38

És mit jelent az a kedvezményes jegy?? Az időmérőre mennyi volt egy jegy?? Bocsi, csak akkor merek elindulni, a családdal, ha van esély olcsóbb jegyet venni:-)

Igazi meglepetést szeretnék, a ma 34 éves öcsémnek, és magamnak a névnapomra:-) + a családnak:-DDD

2007. júl. 30. 10:19
Tavaly voltunk kint 3 napra 12000 Ft körüli volt a jegy . Vagyis lett volna, de mi kaptunk az időmérőre .Az 5-ös kapunál lehet a magyaroknak a kedvezményes jegyet megvenni!!!!!!!
2007. júl. 28. 10:20

A sétajegy az péntek estére szól!A lányom egy munkatársa mondta.Állítólag körbe lehet járni a pályát, meg lehet nézni az autókat, és az egész helyszínt, a box utcát.

Tavaly nagyon olcsó volt, ezt hallottam.

Na egy ilyet szeretnék, mert a futamra, és az időmérőkre nincs keret.

Viszont az érzés megvan:-)

2. Loni
2007. júl. 27. 10:24

Fogalmam sincs, mi az a sétálójegy, de itt biztosan találsz infót:

[link]

2007. júl. 27. 10:20
Forma1 Magyar Nagydíjra sétálójegyet keresek! Nem tudja valaki hol kapható, és mennyiért?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook