Forma1 Magyar Nagydíjra sétálójegyet keresek! Nem tudja valaki hol kapható, és mennyiért? (tudásbázis kérdés)
Hello
A családommal szeretnék kimenni a Magyar nagydíjra, de vmiféle olcsóbb jegyet szeretnék venni mert nem nagyon van keret a drágákra.Az egész hétvégére kiszeretnénk menni. Vki tudna vkit ajánlani hogy kit kell felhívni ilyen ügyben,vagy vki tudna írni vmit a jegyekről, már interneten néztem,de nem nagyon tudtam kiigazódni meg ott elég drága jegyek vannak, köszi előre is...
1 napra akartok kimenni , vagy a hétvégét ott tudjátok tölteni ? A péntek, szombati időmérő + a vasárnapi futam csak a magyaroknak került annyiba amit irtam .KB:12000 FT!!!!!!!!
Érdeklődj ezen a telefonszámom :06-1-327-0987vagy
06-1-327-0988 Jobban jársz, mert a hivatalos árlistán soha nem irták ezeket a jegyárakat !!!!!
És mit jelent az a kedvezményes jegy?? Az időmérőre mennyi volt egy jegy?? Bocsi, csak akkor merek elindulni, a családdal, ha van esély olcsóbb jegyet venni:-)
Igazi meglepetést szeretnék, a ma 34 éves öcsémnek, és magamnak a névnapomra:-) + a családnak:-DDD
A sétajegy az péntek estére szól!A lányom egy munkatársa mondta.Állítólag körbe lehet járni a pályát, meg lehet nézni az autókat, és az egész helyszínt, a box utcát.
Tavaly nagyon olcsó volt, ezt hallottam.
Na egy ilyet szeretnék, mert a futamra, és az időmérőkre nincs keret.
Viszont az érzés megvan:-)
Fogalmam sincs, mi az a sétálójegy, de itt biztosan találsz infót:
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Tudja valaki hol kaphatok laktózmentes termékeket és mennyiért?
- Amaretto Maldini-t hol kaphatok és mennyiért?
- T.sco-ban kapható gumikötél, ha igen mennyiért?