Fontos a testvére, de velem mi lesz? (beszélgetés)
Köszi:-)
Borinak:én még csak ismerkedési stádiumban voltam egy férfivel,amikor kiderült,hogy hogy áll az öccsével.Azt mondtam,ez nekem túl zűrös,nem akarom folytatni.Megmondtam neki,és ennyi volt.Örülök,hogy így tettem,mert ahogy látom a hozzászólásokból elég sötét jövő várt volna rám mellette.Persze nem tudom,hogy a ti kapcsolatotok hogy alakulna,nincs két egyforma eset.
Bocsi még nem vagytok házasok,se nem vagytok közös kasszán és a gyerekeitek sem születtek meg.
Ha így látod kettőtök jövőjét és nem kóser,akkor légy vele ,érezd jól magad szeresd,de ne tervezz vele közös jövőt,ha ennyire nem tetszik:))
:-)))Ez jó volt.
Látom a hozzászólásokból,hogy más is volt már ilyen helyzetben.
Sziasztok,
én is át tudom érezni a helyzeted vbori2, de azt is tudom - bár szerencsére nem vagyunk ilyen helyzetben a tesómmal, családommal, mert nem állnak olyan rosszul anyagilag - hogy én is segíteném a tesómat/családomat, és nem hagynám, hogy ebbe a párom vagy bárki beleszóljon...
Szóval tényleg nagyon nehéz szitu, nem is tudom, hogy én mit csinálnék?! Talán tényleg a külön kassza a legjobb megoldás.
Ez komoly!
Ne folytasd!
Nehéz ügy.....szerintem ha most ilyen, később sem lesz más. Nem akarlak megbántani ezzel.
Az én vőlegényem is nagyon ragaszkodik a testvéréhez, ő állandóan nálunk van...nincs magánéletünk, de én megmondtam páromnak, hogy ezt így nem tűröm. Azóta változtattak. Szerencsém volt.
Választás elé kellene állítanod!
hááááát.
sajnos a vér nem válik vízzé.
ismerek egy hasonló családot.....a mai napig nem mondta meg a fiú a szüleinek, hogy nem tud adni többet,,,,továbbra is segíti őket.....és a testvérét is.
Sziasztok,a tanácsotokat kérem.
Megismerkedtem egy férfivel,aki Budapesten lakik,én nyíregyházi vagyok.Úgy tűnik egymáshoz illünk,ugyanazok a céljaink,már a közös életet tervezgetjük,házasság,gyerek.De,jövendőbelimben kicsit túlteng a testvéri szeretet.Vagy talán nem is annyira szereti az öccsét,de mindig túlságosan segíti.Választottam jól keres,öccse nem sok pénzt visz haza,és azt is elszórja.Most közösen bérelnek egy alacsony bérű önkormányzati lakást,de minden költséget a barátom áll.De az ételt is ő veszi,amit rendszeresen megeszik az öccse tőle,és ráadásul még az öccse nem dolgozó,lusta nőjét is ő pénzeli.De neki is elege van már ebből a helyzetből,mindig mondja.Ha megmondom neki,hogy most már el kellene végre engedni az öccse kezét,nem kellene hagyni,hogy kihasználja,akkor még rám haragszik meg,hogy nem teheti ezt meg az öccsével.És velem megteheti?Mi lesz így velünk?Lehet így közös jövőnk?Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?Mert én attól félek,hogy folyton veszekedni fogunk.
Ti mit gondoltok erről?
További ajánlott fórumok:
- Féltestvére lesz a gyerekemnek.... Előnyök és hátrányok!
- Szerinted ha egy bak törpenyulat ivartalaníttatok nem lesz büdös?Nagyon fontos!
- Mikor tudja elfogadni a 4 éves gyermekem, hogy kistestvére lesz?
- Nemsokára 40 éves lesz a testvérem és szeretnék valami szép köszöntőt küldeni neki. Tud valaki ilyet írni nekem?
- Fogyasztható-e a kókuszdió, amit a testvéremék hoztak nekünk Afrikából? Nem lesz töle semmi bajunk? Vagy nem ajánlatos?
- Ma kora este lesz egy kollégám testvérének búcsúztatója,...