Fonott kalács karamell öntettel recept

1 szikkadt fonott kalács
8 dl tej
1 zacskó főzős karamellás pudingpor
6 ek cukor
A Fonott kalács karamell öntettel elkészítési módja:
6 lapos, de mélyített tányérra 2-2 vastagabb szelet kalácsot felkockázok. A kissé módosított mennyiségekkel megadott alapanyagokból megfőzöm a pudingot, majd egyenletesen ráöntöm a kalácskockákra. Hagyom 2-3 órát szobahőmérsékleten, kissé be is szívja a kalács, a puding meg is dermed. Körte szeletkékkel díszíthető.
Nem éppen fogyókúrásoknak ajánlom, annál inkább édesszájú gyerekeknek.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2012. aug. 20. 08:42
A fonott kalács karamell öntettel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.