Folyton nosztalgiázok, túl sokat nézek vissza a múltba. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. f997b1d100 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 23:46
80-as, 90-es évek? 🙂
10. taki2
jan. 18. 21:11
Fiatalabb koromban nem értettem, hogy az öregek miért szeretnek annyit beszélni a múltjukról. Most, hogy a nyolcvanadik évemet taposom, kezd leesni a tantusz. Amit meg tudtam tenni az életemben, már megtettem. Az is világos, hogy már nem lehetnek hosszabb távú megvalósításra váró terveim. Ez akár lehangoló is lehetne, de ha végiggondolom miket éltem meg, és próbálom elmondani másoknak az összegyűlt tapasztalataimat hoz némi lelki megnyugvást. Hátha legalább az emlékem tovább él majd másokban.
9. mami57unoka
jan. 18. 16:35
e nézz hátra,inkább előre.
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 16:32
Lehet hogy szép a múltad, azért szeretsz visszanézni rá. Én meg igyekszem a jelenben élni és a szebb jövőt tervezgetni, hogy múltamra gondolni ne legyen időm.
7. Icuska538 (válaszként erre: 4. - Barackmag*)
jan. 18. 16:19
Utolsó mondatodban nagy igazság van. És ahogy telnek az évek sokat vusstanézünk. Illetve én bizti igy vagyok.
6. vigyefene
jan. 18. 12:46
Ne nézz a visszapillantó tükörbe, mert nem arra mész.
5. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 12:41
A jelent kell megélni, és jobbá tenni, ha nem az. Ha ezt csinálod, egy idő után szorongani fogsz, nem találod a helyed, a célod. Elmegy melletted az élet.
4. barackmag*
jan. 18. 12:28
ez a régen minden jobb és könnyebb volt kategoria. De hamis illuzio, csak az idő megszépiti a dolgokat, főleg ha a jelenn egén felhők tornyosulnak.
3. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 12:16
Időnként én is
2. David Cross
jan. 18. 10:52
Sajnos én is...
jan. 18. 10:52
A vallomás: "Folyton nosztalgiázok, túl sokat nézek vissza a múltba."
További ajánlott fórumok:
- Bakelit lemez, audio-video kazetta. Nosztalgiázzunk?
- Ha vissza pörgethetnéd az időt... és visszamehetnél a múltba, min változtatnál?
- Szoktatok nosztalgiázni? Szeretettel gondolni a múltra?
- Ha megtarthatnád az egész tudásod, hány éves korodig mennél vissza a múltba?
- Miért tért folyton vissza?
- Terhesség alatt folyton visszatérő candida ellen mit tehetnék?