Folyószámla hitelkeret (beszélgetés)
Azt nem írtam világosan, hogy a különbözetet vonják rögtön.
Példa: ha 300 eHUF hitelkereted volt és lecsökkentik 200 eHUfra, akkor a 100 eHUfot rögtön leemelik a számládról, persze csak ha van rajta. ha nincs, akkor rögtön az első utalásnál.
És persze a törlesztőrészletet is vonják...
Szia,
nekem is erstes van. Nekem a gyeddel csökkent a jövedelmem, és a hitelkeretemet hozzá igazították. Azt hiszem 3 hónap után. Ha tartozás van rajta, akkor rögtön vonják, mihelyst érkezik a számládra valamennyi összeg. Én úgy jártam, hogy nekem rögtön vonták, ami esetemben elég jelentős volt.
Ha kérdésed van szívesen válaszolok!
a bank behajtja a tartozást kamatostól
mindig...
a hitelkeret minimum törlesztését fizetned kell (még akkor is, ha esetleg nem érkezik annyi pénz a számládra)
Sziasztok
Olyan kérdésem volna h mi van akkor ha van folyószámla hiteled évek óta, és most nem érkezik havi rendszeres jövedelem a számlára. A bank mit tehet v mit tesz ilyen esetekben? Valamennyi pénzt kapok de nem munkabér címen. Szóval mit tesznek ilyenkor a bankok? Én erstés vagyok. Ha esetleg valaki tud valamit az írjon. Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tudok-e levenni pénzt (amennyiben lesz rajta), ha a N.A.V. inkasszózta a folyószámlámat?
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
- APEH folyószámla kivonat
- Szeptemberben nyitottam egy lakossági folyószámlát, de nem kapok számlakivonatot. Utólag tudnak adni egy múlt havit az OTP-ben?
- Kérlek segítsetek, ha valaki tudja: Rajta van-e a folyószámlán már valakinek az e havi nyugdíj?
- Bar listás igényelhet folyószámla hitelkeretet, ha a jövedelem számlára érkezik?/Erste Banknál postabanki szolgáltatás/