Foltok a gyerek lábán (beszélgetés)
A mai napig nem tudom mi volt. Neki a combja felső részén és a lábszárán jelentkezett, majd a mellkasán is láttam 1et 1et de neki nagyon hamar el is tűntek. Egyik nap rájött ez a lilás piros folt másnap elhalványul, bebarnult és estére elmúlt. Megfoghatatlan volt. Mire eljutottam orvoshoz eltűnt majdnem. Csak a fotók voltak a bizonyítékok...
Mivel mindent megnéztek allergia, csípés stb.. és semmit nem találtak megnyugodtam. De olyan sok manapság a megfoghatatlan betegség. Passz.
Szia!Ugyan ez volt a problémánk... 1 éves procedúrát jártam végig a kislányommal. Minden fajta kivizsgáláson átestünk, mert megmondom a legrosszabb jutott eszembe.. Megjártuk a hematológiát mindent, de ilyennel nem találkoztak még. Sőt a neten sem találtam semmi példát még hasonlót sem.
De semmi nem derült ki mi okozza. A doktornő javaslatára elkezdte szedni a vasat a kislányom, azóta szépen eltűntek. Esetleg egy próbát megérne. Kicsit vérszegény volt, de minden rendben volt.
Sziasztok!
2,5 éves kisfiam lábszárán olyan folt van,mintha beütötte volna,és olyan tompa lilás-vöröses színe van,mint amikor az ilyen ütések gyógyulgatnak.Egész pici korában is láttam a lábán,de akkor tényleg azt hittem,hogy beütötte,viszont annak már rég be kellett volna gyógyulnia.Nemrég észrevettem,hogy pontosan ugyanott a másik lábszárán is van egy ilyen kis folt.Kb akkora,mint egy régi 1 Ft-os.Doktornőnek már mutattam,azt mondta,ha kiskora óta ott volt,akkor pigmentfolt.De én ezzel nem nagyon vagyok kisegítve,főleg,hogy lefelé hosszában is ilyen pirosas-vörösnek látom már... Esetleg nem tudja valaki,hogy ez mi lehet?Természetesen másik orvost is meg fogok kérdezni,de addig is hátha...
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lett az 5 éves gyerek körmein egyik napról a másikra fehér foltok, válik le a körme, alatta ott az új köröm? Nem gomba az tuti!
- Szerintetek mennyi gyerektartast itel meg a birosag ha a parom cege nulläban all?
- Miért van az, hogy sok gyerek csak az oviban, iskolában eszik?
- Általában hány évesen bújik ki egy gyerek 21. foga? Volt, akinek a gyerekének extrém korán/későn bújt ki? Ha igen, hány évesen?
- Mivel (módszer, vegyszer) szeded ki a gyerekruhákból a foltokat?
- Mivel tudnám kiszedni a beszáradt foltokat a gyerekeim ruháiból?