Fogyóznom kellene, de alig várom, hogy a Burger kingben ebédeljek. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Úgy érzed választanod kell a fogyókúra és Burger King között? A megoldókulcs nagyon egyszerű!
EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG
A "fogyóznom kellene" szöveget mi lenne, ha lecserélnéd egy ilyenre: "egészséges életet élő vagyok".
Remélem, lecserélted legalább gondolatban. Ezek után nem fogod várni, hogy a Burger kingben ebédelj.
Mert akinek valóban fontos az egészsége, az azt eszik, amire szüksége van a testének. A test ezt meghálálja és visszaáll az egészséges működés, mellesleg a plusz kilók eltűnnek. Persze a fenti folyamatot leegyszerűsítve, általánosítva írtam le.
Az egészséges élet a cél, de mindenki más-más startvonalról indul, mindenkinek más a tempója, stb. Olyan is van, aki egy helyben toporog, mert neki úgy jó az egészségi állapota, ahogy van.
Sokfélék vagyunk...
Egészségedre!
Nemrég hallottam Wolf András Michelin-csillagos séf nyilatkozatát. Azt mondta, ritkán ugyan, de előfordul, hogy hamburgert eszik.
Én is szoktam. Ritkán. Finom, és egészségemre nekem is!
Vicc fórum? Esetleg Burger king reklám?
Nem hinném, hogy bárki ezt várná. Az ilyen gyors éttermeknek sok értelme nincsen. Főleg nem egy főétkezésre. Talán, ha siet az ember és nincs más lehetőség.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Ha most kellene nevet adnom...
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?