Fogyókúra jan. 4-től (beszélgetés)
Igen, igazad van. Eddig össze-vissza ettem,szerencsére nem vagyok hízásra hajlamos. Nem vittem túlzásba a sportot.:)
Olvastam a T.rbo diétáról, kipróbálom hogy este vacsora helyett ezt iszom, plusz a Dr Kelen karcsúsító gélt.:)
Szia! Szerintem jobb ha egyik nap futsz másik nap torna, mert más izmokat mozgatsz meg, és nem lesz olyan uncsi se!
Fontos a sok folyadék!
Eredmény attól függ eddig hogy éltél, volt-e sport, mozgás, este kaja...
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.167 cm,56 kg vagyok.Szeretnék pár kilót fogyni,+formásodni,izmosodni.Leginkább az úszógumiból,pociból,belső combból.Pár napja elkezdtem tornázni,minden nap,Béres A.dvd-ire.Este 6 után nem eszem,max.müzlit,ilyesmi.Szerintetek jól csinálom?Esetleg egyik nap fussak,másik nap torna?Mikor lesz látható az eredmény?
Előre is köszi!
Reggelire tejtermék piritóssal, bár ma spenótot ettem kenyér nélkül, mert ezt kivántam meg.
Ebédre saláták: görög, vagy kertész, vagy cézáyr, mindig én készítem friss alapanyagokból.
A salátákat dúsítom sovány sajtokkal (imádom a fetát, mocarellát), főtt kemény tojással, vagy pirított hús, vagy halfélékkel, vagy tenger gyümölcsei keverékkel. Úgy 20 falatka erejéig teszek a tetejére. Van mikor öntetet is készítek kefírből vagy joghurtból fűszerekkel.
Vacsora pár szem dió mondjuk sajttal, vagy egy-két retek sajttal.
Ugyes vagy !! Gratula!!
Miket eszel?
Köszönöm a biztatást.
Az első 3 nap után 1,6 kg-al kevesebb vagyok, remélem folytatódik tovább.
Persze majd csak hetente egyszer fogok méretkezni, csak most kíváncsi voltam, hogy volt-e valami változás attól, hogy áttértem a legelésre, meg elkezdtem tornázni is. Hála az égnek megindult a fogyás.
Sziasztok!
Nem értem, minden fórumon soványak fogyókúráznak?
Én októberben leszoktam a cigiről és felszedtem 12 kg-ot a 98 kg súlyomra. Most 110 kg vagyok és tegnap hozzákezdtem a fogyókúrához, mert le kellett cserélnem a ruhatáramat, és nehéz cipelni ezt a súlyt. Még szerencse, hogy makk egészséges vagyok, így bármilyen életmódváltást végrehajthatok.
Szurkoljatok nekem!
Lola
Ejj, de kihalt ez a fórum.
Na hölgyeim, ki hogy áll? Ki adta fel?
Remélem mindenki csini lesz nyárra :)
RR? Megemelem a kalapom, nekem Réka az életben nem ment... Ha meg csináltam, valamit biztos rosszul, mert napokig alig tudtam utána járni. :-(
Szobabicaj van nálunk minden másnap, néha Leslie mérföldjei.
Amennyiről indulsz, oda akarok eljutni... 58 kg... Még van 5 kiló.
Detto :-D
Kávét vénásan :-D
és megtanultam nem belenyúlni az édességbe. Most már egész könnyű. Eddig meg veszekedtem magammal, hogy nem is jó az nekem...