Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Van itt egy régi regenoros téma. Olvastad?
Nos gondoltam hozzá szólok a fórumhoz :)
Én többszörösen hátrányos helyzetből indultam, (pajzsmirigy autoimmun betegség, cukor, magas koleszterin, ízületi fájdalmak) rengeteg dolgot csináltam már, de most sikerült, úgy,hogy ettem :) 2,5 hónap alatt -10 kiló ment le, ami szerintem ilyen problémákkal egy csodálatos dolog :)nem adom fel még egy 10 es van hátra... a többi betegségem lassan teljesen a múlté :)
Sziasztok. Valaki priviben megírná nekem milyen bogyóról van szó a fórumban, vagy hogy kinek a nem titkos naplójában olvashatnék róla.
Az első 10 kilómat csak kalóriaszámolással lefogytam. Most kezdem a második 10-et. itt már elkezdtem edzeni is. Nem érzem feltétlenül szükségét a bogyinak, de ha kicsit lökne még a fogyáson elgondolkodnék rajta, hogy vegyek.
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Én szivesen segitek mindenkinek tanácsadassal és javaslattal hogy miként álljon hozzá!
Én 9 napos kúrávalkezdtem ami nagyon nagy löketet adott és núncs yoyom se!!!
Én is jövök!
Nekem most kb.20 kilo leadni valóm van,letettem a cigit úgyhogy ....
na ezt sose értettem, miért kellenek mások a fogyókúrához.
magadnak fogysz, és akkor mész a legtöbbre, ha elhatározod magad és kitartasz mellette. amúgy meg nem kell állandóan erre gondolni, ne csak ez töltse ki az életed.
tudom:(
nekem sehogy se megy :(
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!