Fogyjunk okosan, önsanyargató divatdiéták nélkül (beszélgetés)
Csatlakozom ahhoz az elmélethez, miszerint nem működik mindenkinél ugyanaz. Nálam pl. a szénhidrátmegvonás nem hozott eredményt. A WW - rásegítve McKenna módszerével, meg mozgással - telitalálatnak tűnik. :)
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Én se szeretem a különböző diétás formákat, mert én úgysem tudom megtartani.
Én is úgy fogom elkezdeni a fogyást, hogy odafigyelek mit eszek estére. És tornázni fogok!
Csak legyen kitartásom. Hétfőtől kezdem.
Sok kitartást nektek. Remélem nekem is lesz. 15 kilót kellene leadnom.
Teljesen egyetértek a véleményeddel!
Kérlek figyelmesen olvasd el a saját hozzászólásodat, amikor is elküldesz valakit a....
Akkor mégis ki a bunkó?
A másik. valóban nem a felsőoktatásban lehet megtanulni az illemet és a jó modort, viszont feltétlenül fontos ahhoz,hogy oda valaki bekerüljön. Nem beszélve a kulturált kommunikálás fontosságáról.
Tudom hogy ezt írtad:)))
Én már vettem olyan zabkorpát de nekem nem vált be!!!
Én nagyon nassolós vagyok ezzel van gondom, sok csoki,és süti.....
Az elmúlt három hétben megvontam magamtól a kenyeret, péksütit, cukros üdítőket, főtt tésztaféléket...Napi 3 liter folyadékot megiszok.Többször keveset eszek.3óra körül mikor párom hazajön leülünk ebédelni akkor eszem többet, de nem pukkadásig.5 óra után már csak gyümölcs meg esetleg egy pici felvágottat eszek, de ha lehet még azt se.inkább tejben megiszok egy instantot egy édesítővel 6 körül az eltelít.Meg ha van időm egy fél órát szoba biciklizem.Nekem eddig ez vált be.
jaja ... tobbnyire ram is :D
en olyankor vagy teat iszom, vagy egy jo nagy bogre tejet, az megjobban eltelit :)
Légyszíves ne vitatkozzatok..Mindenki fogyási tippjeire, apró türkjeire kíváncsi vagyok.Sose tudni melyik válhat be.Én követek egy egyfajta sémát.Próbálom tartani.
.Nem irigyellek Malika mi azon már túl vagyunk igaz nem is sokáig tartott.Az én kisfiam irgalmatlan mozgékony,és meg van zöldülve egy pár napja hogy esik az eső és nem lehet kimenni.Rongáskodik.
huhhaaa ...
milyen vita indult :(
ami engem illet, en csak segiteni akartam.megosztani Yudiee-val, hogy nekem mivel sikerult fogynom.nem akartam se rabeszelni az en modszeremre, se lebeszelni az o sajat modszererol.
Kitartast Yudiee-nak :D ... es sok-sok minusz kilot :D
na elég már a villogásból!nem az iskolában tanulja meg az ember a kultúrát!!!az vagy van,vagy nincs.attól,hogy valaki tudja hány liter víz folyik le percenként a Niagarán,attól még lehet,hogy nem tudja mi az a habarás!!!vagy mi a
külömbség a vörös-meg a lila hagyma közt!!!
isten lássa lelkem,nem szemétkedni akarok,de néztem az adatlapod:neked nincs egyetlen saját gondolatod sem??mármint,hogy CSAK! idézeteket tartalmaz.
kösz különben!megyek a WW-mel a fenébe!
o.k. Elvégzek még egy egyetemet!
Miért kell valakinek a fejét leugatni ha segíteni akar?
Sziasztok Lányok!
Yudiee nem hagyd, hogy elvegyék a kedved, nekem is mindig az egyéni módszerek váltak be, amit saját magam alakítottam.
Sziasztok!!Én itthon vagyok a két és féléves kisfiammal+dolgozok is.Nem hiszem hogy a lendület elmaradna mert nekem ez az elmúlt 3 hét és a -4kg még nagyobb lendületet adott.
Én nem számolgatom a kalóriákat.Nekem nem vált be.De kinek a pap, kinek a papné.Mindenkinek más diéta való..Ez szervezet függő..Legalább is az én véleményem és tapasztalataim szerint.Én még 15kilótól szeretnék megszabadulni, azért is amit írsz Evaaaaa hogy a diéta után vissza szökő plusz kilók miatt.Szólok majd ha kérdésem van, és köszi!!!Kitartás nektek is.
További ajánlott fórumok:
- 2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem?
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan fogyjunk okosan...
- Fogyni szeretnék = önsanyargatás (?)
- Fogyjunk együtt okosan!