Fogyjunk le karácsonyig fogyiklub indul! (beszélgetés)
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok! Igaz, nekem a határidő november közepe lenne, mert akkor van a párom születésnapja. Én 15 kg-tól szeretnék megszabadulni!
Ma kezdem az edzést. Vettem l-carnitines shake port és a tornám két részből fog állni: kardió és erősítés-alakformálás.
Azért szeretnék csatlakozni, mert engem személy szerint motivál a közösség, az elért sikerek!
Nagyjából egyetértek. Az életben kell a társ.
Ilyen dolgokban motiválni viszont csak magadat kell/tudod. Ez tipikus női-férfi különbség. Nem akarok senkit megsérteni, nem fejtem ki..:)
Ha igazad lenne, akkor sokkal jobb lenne az embereknek egyedül élni és nem lenne szükségük egymásra semmilyen tekintetben sem. Van a Bibliában egy csodálatos igazság, amit a társas én nem mizantróp hajlamú emberek életük minden napján megtapasztalnak: "Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmok van az ő munkájokból. Mert ha elesnek is, az egyik felemeli a társát. Jaj pedig az egyedülvalónak, ha elesik, és nincsen, aki őt felemelje. Hogyha együtt feküsznek is ketten, megmelegesznek; az egyedülvaló pedig mimódon melegedhetik meg? Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el."
Ezt a világ legbölcsebb embere írta (Isten szerint a legbölcsebb), tehát ezzel nem nagyon érdemes vitatkozni!:o)
Szia
Én is jönnék csak, hogy is kell?:)
Cherry Cokehoz hasonlóan én sem értem, hogy miért jobb csoportban fogyni. Azt írtad, hogy így félsz attól, hogy esetleg leégeted magad. Most nem azért, de ezt az egészet nem mások miatt kellene csinálod, hanem saját magad miatt. Mégis mit számít mások véleménye?
Már a felfogás is érdekes számomra: Ha elbukok, akkor leégek mások előtt.
Ha elbuksz, akkor nem az a fő probléma, hogy mások előtt beégtél, hanem az, hogy volt egy célod, és kudarcot vallottál, tehát ebből a szempontból egy gyenge ember vagy. Ha félrekajálsz is az sem mások miatt para, hanem saját magad miatt, ugyanis pontosan azzal a kis csokival, hamburgerrel kerültél távolabb a céljaidtól.
Tudom, hogy ezt már milliószor hallottátok, de nagyon igaz: minden fejben dől el! Amíg nincs meg a 110%-os elhatározás ( igen 110, a 100% kevés lesz ), addig jöhet itt bármilyen csoport nem fogsz lefogyni. Rajtad áll minden. Persze jó azt hinni, hogy csoportban vagy, de később rájössz, hogy tévedtél, egyedül vagy, és ez csak a Te harcod a kilókkal, nem másé.
Ja és ezt az egészet nem csak neked írtam, hanem úgy általánosságban.
Nekem van egy motivációs mondatom, ami mindig eszembe jut ha éppen lusta vagyok, és ez így hangzik:
" Kérdezd meg magadtól, hogy 1 év múlva, vagy akár 5 év múlva mi az amit kívánni fogsz, hogy bárcsak megtetted volna ma?"
Na engem ez marhára tud motiválni, de nem csak a diétában és az alakformálásban, hanem az élet minden területén :)
Egyébként megpróbálhattok meggyőzni, hogy nincs igazam. Lehetséges, hogy én tévedek :)
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék. Ugyan már egy ideje figyelek az édesség bevitelemre, mert a csoki az egyik legnagyobb ellenségem, de még mindig van kb 12kg többletem.
Nem szabtam magamnak határidőt, csak azt, hogy nem szeretnék gyorsan fogyni, mert az tuti visszajön. Az elmúlt négy hónapban kb. 5 kg-ot fogytam csak az édesség drasztikus csökkentésével, most gondolkodom valami mozgáson, de sajnos térd és gerinc problémával picit nehéz.
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Én is szeretnék jönni, nekem egy 10 kg minusz is elég lenne, de a 20 még jobb lenne.
Jöhetek?
Nekem csak ilyen időszakaim vannak.
Természetesen drukkolok Nektek,hogy sikerüljön:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Update-tel fogyjunk karácsonyig 20 kg!!!
- Fogyjunk le karácsonyra!
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!
- Mikor indul el a karácsonyi Coca cola karaván, és mikor hol lesz?