Fogyjunk együtt szülés után! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Csatlakozhatnék? :)
Most 7 hónapos a kislányom;még szoptatom, de 3 hete elkezdtem "fogyózni". Nagyon sokat utánaolvastam, mert nem akartam semmi olyat, ami miatt esetleg kevesebb lenne a tejem. Az SBD maradt végül, mert ez tulajdonképpen életmódváltás, kicsi megszorítással. Most -5.5 kg-nál járok. Jól bírom, nem éhezek. Ja és elkezdtem mozogni. Minden reggel Leg Magic és 1 héten egyszer úszás. Még 10 kg-ot kellene letornásznom! :)
Mikor terhes lettem ugy 5 kilo feleslegem volt. Es most hogy megszultem meg + 5 kilo maradt rajtam. Igy 10 kilotol kell majd megszabadulni. Na persze mivel szoptatok a mellek sulya is megnot igy levonhatok belole ugy 3 kilot. De bevalom a szopi miatt nem merek fogyozni. Es tornaszni meg egyaltalan nincs ido. Igy maradnak a babakocsis setak. Ahol lakom ott dombra fel dombrol le kell menni es egy ora seta is kimerit rendesen. Szoval meg en sem tudom hogy fogom leadni a felesleget, de nem erzem magam jol a boromben.
Igaz ha kiszamolom a magassagomhoz a sulyomat meg ezzel a 10 +al is siman normalis ertekben maradok...de magamnak nem tetszek igy es erzem is a + sulyt. :o(
Igen, mindent betartottam. A torna persze nem kötelező minden nap, elég heti 3-4 nap, és kb, 1/2 óra. Csak nekem jól is esett, meg volt is időm rá.
Azt nem tudom, hogy kiváltható-e, de végül is, a séta is több mint a semmi.
Szia!
Nagyobb a valószínűsége hogy a koplalástól fogytál,mintsem a teától.Ezek a füvek csak kitűnő reklámfogások,semmi több.Szerintem legalábbis.
betartottál mindent a "kajaszámok" szerint?
a mozgás feltétlenül szükséges? sétával kiváltható a dolog?
Szia!Rajtam is ennyi maradt szülés után,amikor már nem szoptattam akkor kezdtem el fogyózni.De sokat kínlódtam mire meglett a "módszerem".
Vannak különböző nevű gyógyvizek, pl Hunyadi János, Ferenc József, ezeknek nagyon szar ízük van, de salaktalanítanak és még egy csomó mindenre jók,sok bennük az ásványi anyag.1 hétig éhgyomorra 1dl gyógyvíz+ 1 dl langyos víz keverékét ittam, ez 1-2 óra múlva meghajt, és minden főétkezés után(kb 3-szor) ittam még 1 dl-t tisztán.Emelett elkezdtem rendszeresen enni,5x naponta(reggelire joghurt műzlivel, tízóraira gyümölcs, ebédre "bármit",uzsi megint gyümölcs, vacsi 6 előtt vagy hatkor vmi zöldségféle),persze kenyér és tészta kilőve, csoki is csak délelőtt, ha megkívántam.Ja és igyekszem magamba nyomni legalább 2-3 l vizet, ettől pl a narancsbőröm is elmúlt rövid idő alatt.
Mostanában vettem rá magam a tornára,reggel felkelek 1 órával előbb mielőtt még a kisasszony kukorékolna.Fokozatosan kezdtem el, nagyon ajánlom Cindy Crawford-Új dimenzió c. dvd-t.
Szia!
Én a Norbi módszerével fogytam mindkét szülésem után. Első gyerkőc után 10, a második gyerkőc után 20kg-ot. Plussz napi 1 óra taposógép.