Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetős fórum)
Nem szeretnék új fórumot indítani, ezért írtam ide....
Van valakinek kedve elkezdeni velem?
Húsvéthoz? hmm locsolkodókat már nem várunk :D de sonka-tojás-torma stb már be vannak szerezve! :))
Jah meg egy óriás csokinyulat most le tudnék küldeni de az nincs itthon :D :/
En megmondtam.:D
Ki, hogy all a husvethoz?:D
Végre ötössel kezdődik a súlyom Lányok!!!!!! El sem hiszem!!!!!
:DDDDDDDD
Ne is mond :d nem is bírtam tartani a víznapot... szerencsére falás nem lett belőle! :):P
Viszont beszereztem egy jó kis kókuszos tusfürdőt.. ami a bounty csokira emlékeztet illatra :D
Kényeztető nap Ez nagyon tetszik! :DDD
Viznap? Te jo eg! Ha nekem viznapom lenne tuti meghalnek, mar igyis tul sokat vedelek.:S Szerintem nem tul jo,mert ha amugyis keveset eszel,konnyen jon ilyesmitol falasroham.
60 alatt vagyok,es nem vagyok elegedett. Remelem ujra visszater lassan az az erzes... Kivancsi vagyok mikorra erjuk el az alomsulyt. Kezdem ugy erezni,hogy az elozo 25 kilo egyszerubb volt, mint ez a nyavalyas 5.:D
Hideg-meleg valtozuhany. Es N-vea (i-t kepzelj oda) feszesito kreme nekem bevalt. Mondjuk akkor kezdtem el uszni is, nekem foleg a karomra kellett,szoval nem tudom melyik segitett tobbet,de szerintem mindkettot picit. Nem olcso,de ettol csak dragabbak vannak a piacon, en kb 2honapig hasznaltam,jo nagy tubus, kicsit segit a csikok ellen is,nem sokat. Kremektol sokat nem lehet elvarni,de amennyit adott azzal elegedett voltam. Gondolkodtam rajta,hogy vegyek e meg egy dobozzal,de meg nem tudom. Vagy a Vichyn, kb osszes termekuk bevalt nekem,de a feszesitojuk itt nagyon draga, majdnem 50 euro, az N kb 15 volt, es sokak szerint mind kb ugyanaz. Nem szeretem magam tul sok mindennel kenegetni,szerintem nem egeszseges,meg igazabol nehez eldontenem,hogy amit elersz veluk az allando e vagy csak amig kenegeted? Mert kozben mintha kicsit feszesebb lett volna,de azota ledobtam meg vagy 10 kilot,es rengeteget edzettem,szoval nem tudom,hogy ezek nelkul rosszabb lenne e. Ti mit gondoltok ezekrol? Illetve, RR online boltjaban is lattam jo termekeket, csak ahhoz ugye haza kellene utaznom.
Na jo hosszu voltam.:D
Hohóóó :D nagyon belehúztál :P Gratulálok!! Nemsoká koccinthatunk, mai mérésem 60.9 :))
Nagyon ügyes vagy :D Te választhatod ki mivel koccintsunk virtuálisan :D
Mai meresem: 59.6 kg
Megmertem vagy 5 helyen,mindenhol ugyanezt mutatta. Nem akarom naponta megosztani a sulyom,hisz benne van a merlegelomben. De annyira boldog vagyok,vegre ottel kezdodik!:D
Ismet, ez jott:
Elnézését kérjük, az oldal nem található
Elnézést, de az oldal amelyet Ön keres nem található. Itt vannak a legújabb cikkek, talán megtalálja azok közt azt amit keres.
Sziasztok! Találtam egy érdekes cikket arról hogy mit nem kéne ennie egyetlen embernek sem.. :D Mire végigolvastam rájöttem hogy az egész konyhám tele van azzal amit nem kéne enni, de ami rosszabb az az hogy sajnos a boltban is szinte csak ilyeneket tudunk venni... Levontam a következtetésemet: Semmit se együnk mert ártalmas... :/ :D Legalábbis amit a boltokban venni lehet...
Itt a cikk:
Tyű azt már én is szeretném látni a bűvös 5-öst :)))))
Ha mind a ketten elérjük az ötöst :D virtuálisan iszunk valami kalóriaszegény löttyöt egymás egészségére :D