Fogyinyaraláshoz lenne kedvetek? (beszélgetős fórum)
nekem annyi előnyöm van,hogy bölcsiben melózok , nyáron 5hét szünet... és sajnos egyedülálló vagyok pár hónapja, szóval ez sem akadály..
nekem így könnyű, tudom.
Ha volna rá időm biztos elmennék egy ilyenre, na meg ha egyedül álló lennék, és csak magammal kellene foglalkoznom. De így nem állhatok a család elé hogy na én most lépek kicsit.....
Vagy ti hogy oldjátok ezt meg?
Én sajnos nem vagyok érdeklődő (nem mintha nem férne rám a fogyókúra) mert ha napi 1000,- ből kijönne tokkal-vonóval, én még azt sem tudom jelenleg bevállalni.
De munkahelyemen szerveztem már utazást és az a tapasztalatom, hogy minél többen mennek, a vendéglátók annál nagyobb engedményt adnak.
Ma már nagyon sok helyen adnak "fogyis" menüt is.
De főszezonban minden drágább. Tehát vagy májusig, vagy augusztustól!:)
Remélem sikerül megvalósítanotok és gyönyörű karcsúan tértek majd vissza.
Naná!!
Miket szeretné még bele? :-))
ha már lesz úgymond lista,hogy kik jönnének, akkor akár úgy is csinálhatjuk,hogy bizonyos mértékben kialakítunk csoportokat, hogy ha van aki kimondottan egy diétát-módszert,stbt használ, az akkor a legintenzívebb módon tudjon infót cserélni. és aki meg csak natúrban magától csinálja,az meg csatlakozhat ahhoz a csopihoz amelyik a legszimpibb neki. nem?
és lennének közös tornák, amiket együtt csinálnánk, így ösztönözve lennénk mindannyian.
szóljál nekik!!
minél többen vagyunk annál több hasznos infót szerezhetünk egymástól :)
jujj de jó!!!! most fellelkesültem!
:)
Jó ötlet! :-))
Javaslom a hoodias fórum csajait bevenni, nagyon jó kis banda!! :-))
Én egy sátras nomádnak is örülnék sok röhögéssel:-))