Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
látom orulsz,és nehéz volt bejutni,pontosan hol van?
és mivel fogsz járni?
sír az egyik szemem a másik meg sír,de énsem fogytam semmit,mindig mindent abbahagyok,mostanában meg degeszre zabálom magam,oránként eszek mint a csecsemok,éjjel mikor felkel a gyerek még akkor is bekapok valamit,megmozdult a mérleg is de felfelé.
gratulálok az új munkahelyhez!!!ez az ahol voltál régen?
Szia anya mi van veled?
megy a melo,már új helyed van?
lefogytál már?
hallod ez nagyon szar fizu,még a takarítok is jobban keresnek.
tudod hol van a Rubin kozmetika Esztergomban a centrumban?
pontos leírás?
A nagy fizu 60 ezer volt, plusz az adokedvezmeny es a gyes. Napi 6 ezerert szenvedtem ebben a putriban, ami azt jelenti, hogy 500 forint volt az oraberem. Ennel meg a Mc Donald'sban is tobbet adnak krumplisutogetesert...
A cipot nem vettem meg, mert csak feketeben volt...
szia
na meg vetted a cipot?
mennyi volt a nagy fizetés?jelentkezz!
Esztergomban tudsz valahol cellulitra kezelést?
akkor gyes mellett nyugodtan vissza lehet menni a dolgozni?
én a Sanyoban dolgoztam,csak oda mehetnék vissza dolgozni,vagy máshová is?és ha máshová is akkor két munkaszerzodésem lenne?
amúgy mennyi most a gyes?
csak vedd meg azt a cipot,hogy sok e vagy nem?
a márkásabb cipo sokkal tobbet kibir.én és a párom csak nike papucsot és botaszt(tornacipo vagy minek mondjátok)szokunk venni,de sokkal tobb évet kibir.pl a kinai papucsok van hogy csak két honapig bírja,a nike-sat meg már negyedik éve hordom.
és még mindig tartod a diétát?
nem vagy éhes?
egy jo kis csoki-torta?????
nocsak egy dolgozo no!
mennyi az a fizetés?
és mennyibe kerul a cipo?
Szia Anya!
nem kezdtem el,az biztos hogy le lehet tole fogyni,de a végére éhen halnék,nekem elso a reggeli és itt nem nagyon reggeliznek,meg nemis ebédelnek,most pár napja leszoktam a cigirol énis és a párom is,elég ezt átvészelni,nemhogy még ne is egyek,azért arra rászántam magam,hogy nem eszek egy darabig kenyeret,rizsát,krumplit,nokedlit,szoval minden ami szénhidrát kiiktattam mátol az étrendbol,nemcsak délutántol hanem egész nap.
na de mit is birsz te otodik napja?
mit tuztél ki magad elé?
Hello Baby!
Elkezdted vegul a 13 napos fogyit? Engem nem vitt ra a lelek, de most eloszor birom otodik napja, amit kituztem magam ele. Remelem, 1-2 honapig meglesz bennem a kitartas :)
Szia drága
még el sem kezdtél dolgozni és máris szabadságon vagy,ezt a mázlít!
eskuvo?lagzi is lesz?sokan lesznek?hol tartják?
én most rendes depresszios lettem ettol a hirtelen idotol,kell egy pár nap mire megszokom,de inkább megszoknék valahova ahol mindig nyár van
vegyél fel legalább 6 szoknyát,mint a régi oregek,teríts magadra egy jo meleg pokrocot és ne feletsd el a kendot sem!
ez a dackorszak talán,az én kislányom is nagyon rossz volt 2-3évesen,és akkor volt a legrosszabb ha valahová elmentunk,kínos volt és máshol egyaltalán nem fogadott szot,szinte mintha direkt csinálta volna én meg a plafonon voltam
nem jo a melo,az szar ugy
Dehogynem, csak en irtam utoljara, es Rad vartam... :) Nem tudom, olvastad-e, a naplomban irtam, hogy nem igazan jon be a melo :S Mindegy, ezt a honapot meg kibirom valahogy, aztan varok egy jobb lehetosegre :)
Hogy vagytok? Danika? Marci akkora zsivany, hogy kitalalni sem lehetne nagyobbat. Eleg akaratos, onfeju, hisztis, pakolos, de igy imadom. Sajnos nem nagyon hallgat ram, nem tudom, mit rontottam el, illetve mit kellene tennem, hogy mashogy legyen...
Hello munkás asszony,már nincs idod rám mi?
megértem
te nincs ott az Esztergomi korházban valami 1-2 orás munka,jo lenne egy kis mellékes.