Fogyasztókészítmény, ami bevált (beszélgetés)
Sajnos létezik az utolsó 5kg, már régóta stagnál. A fogamzásgátló tabletta óta nem megy egyáltalán a fogyás, abbahagytam, mert voltak egyéb negatív hatásai, de csak nem indul be a fogyás. Másfél hónapja vagyok nélküle, kezdek kicsit reménytelenné válni. Heti 4-5 alkalommal fixen sportolok, még régen életmódot váltottam, amit most még szigorúbb korlátok közé fogtam.
Esetleg van, akinek van tabletta elhagyása utáni “élménye”?
Diétás paradicsomleves.
4-kanál forró víz egy piros tányérban.
Nezabálj tabletta.
Mozogjtöbbet kapszula
biztos létezik az az ustolsó 5 kiló? ruhaméretben milyen lettél? alakra? izomzatra?
én onnatol hogy rrendesen sportoltam, soha többet nem mentem 51-52 kiló alá többet a 152 centimmel. de vényabb voltam centire mint 48 kilósan... mi értelme lett volna az utolsó 4 kilótól megszabadulni? nem a mérleg számit. nézesd megh inkább hogy állsz izomtömegben, illetve a ruhák is okék.
de nagyon gyakori, hogy vki le akar fogyni 60 ról 55 re opl, elkezd rendesen edzeni, ledob rughaméretet, a mrlegfg meg 64 et mutat... az izom sokkal sokkal nehezebb kisebb térfogaton.
a foyasztókészítmnyek meg nem túl egészségesek, és feleslegesek is
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált?