Fogyás szabályozása agykontrollal (beszélgetés)
Néhány hozzászólás olyan gyenge elmeszínvonalat sejtet (és még akkor nem is vettem figyelembe a gúnyt), hogy egyszerűen nem értem hogyan tud összevakarni annyi tudást magában, hogy eljusson egy fórumra.:(
De a lényeg, hogy biztosan hallottál már a Vonzás törvényéről. Nem a mágneses és fizikai értelem vett vonzásról beszélek. A gondolatok is képesek bevonzani és így beteljesíteni a vágyott vagy félt dolgokat.
Szóval ha a fogyással együtt nem akarsz mellből is fogyni én ezt tenném:
-először is kiválasztanék egy sportágat és ahhoz a megfelelő sport cuccot beszerezném. (egy sport melltartó is kell majd)
-kell egy megfelelő edzésterv
-át kell gondolni a táplálkozást is
-átprogramoznám a gondolkodásom, elsősorban pozitívra. (kerüld az olyan megfogalmazást, hogy "jaj nehogy mellből is fogyjak" - helyette de jó, hogy a combom fogyott!:))) )
Egyébként amikor fogy valaki, az addigi fizikai eltérések még szembetűnőbbek lesznek. Az arányeltérések még inkább látszanak. Ezért jó, ha kézi súlyzókkal is elkezdünk izmot építeni a felső testen és arányosabbá válunk.
Nézd... olyan nincs hogy onnan nem fogyok ahonnan akarok.. az agy ezt nem fogja befolyásolni. Nagyban függ hogy a melled főleg mirigyállományból (ez a szerencsés eset ekkor nem fogsz jelentősen ciciből fogyni) vagy zsírállományból áll (ekkor ha hirtelen adod le a súlyt akkor pech, az bizony onnan is megy le.
javasolnék viszont mellizom gyakorlatokat, ezzel valamelyest kompenzálod a körméret csökkenést.
Értem én hogy marha vicces a kérdésem, de ennek ellenére nem véletlenül tettem fel. Domján László mondott már olyat, ami számomra is hihetetlen volt.
Aki csak humorizálni tud az kérem kíméljenek meg a válasz adástól...
További ajánlott fórumok:
- A 15 éves lányom hazaállított 3 lyukkal a fülében. Ezeket a "szakembereket" nem szabályozza semmi? Pl. szülői engedély, vagy valami más?
- Kinek miben segített az agykontroll?
- Híres agykontrollosok
- Mi a véleményetek az agykontrollról?
- Szerinted mi történne az abortusz ilyesfajta szabályozása esetén?
- Szerintetek értelmes dolog lenne az alkoholfogyasztást szabályozni?