Fogyás egészséges táplálkozással (beszélgetős fórum)
Nm. :-) Nagyon harapok én is rajuk, de ugy latom neked sem a kedvenceid. :-)Rakattintotam az osszes hozzaszolasara, és majdnem mind ugyanaz volt bemasolgatva a kulonbozo forumokba :-)
Hoxa, nézd mar meg ezt a rezi 55 nevut, amiota regelt, Herbalife-ot hirdet. :-)
Vagy mar rajottél és késon szolok? :-) Mert te altalaban gyors vagy. Most irt a Norbi forumba is hogy milyen jo a Herbalife :-)
OFF.
Így már értem és megértem az ellenszevet. Én ezt a nézőpontot figyelmen kívül hagytam.
Jah, azt ne is említsük, hogy elég csak azon elgondolkodni, hogy hány szint kap 1 termék árából... és ez meg is magyarázza, mitől olyan drágák. Mennyi lehet az előállítási költség...
Jól érzed. Lehet, hogy minőségi, ezt nem tudom, mert nem is érdekel, onnantól kezdve, hogy az mlm. A mlm marketing húzásoktól rosszul vagyok. Itt a portálon is napi rendszerességgel küzdök meg az mlm reklámozókkal, mert a "tukmához" értenek nagyon, de ahhoz, hogy egy saját weboldalt felfuttassanak és ott legyenek a saját szemétdobjukon kiskakasok, ahhoz nem. A legkönnyebb dolog mások weboldalain nyomulni. Innentől nekem ,bármilyen szupercsoda az a termék, NEM KELL! És a portálomon sem hagyom, hogy másokat mlmesek zaklassanak.
Ha annyira jo minosegu termekek lennenek, akkor a honlapjukon megtalalhato lenne a termekek komplett osszetetele (ingredients). Meg az FLP is felrakja a netre, pedig a borapolo szerei igencsak tartalmaznak olyan anyagokat, amik mellett szinte nem is ernek semmit a jo osszetevok (hosszu tavon).
Kedves Hoxa! Mintha negatív felhangot éreznék az "MLM" és a "cucc" kifejezés mögött.
Hadd mondjak az MLM védelmében annyit, hogy ez a fejlett országokban igen elterjedt kereskedelmi forma és nem tévesztendő össze az ügynöki tevékenységgel. Általában nagyon jó minőségű, éppen ezért drága termékeket forgalmaznak ebben a rendszerben. A magas ár miatt boltban polcról nem kelnének el, az MLM rendszerben van lehetőség a szűk célközönség elérésére. A rendszer működésének egyik alappillére egyébként a folyamtos, megbízható minőség.
Mivel a Herbalife tényleg egy MLM-es cucc, a fenti pár mondatban benne van, hogy valószínűleg jó minőségű termékekről lehet szó, mivel több évtizede a piacon van.
Kedves Nóra!Olyan fogyózó vagyok aki egyben a csoport társad. Teljesen új vagyok de szilárdan hiszek a herbalife alakformálás sikerében,munkájában.Megpróbálok a hitetleneknek segíteni ha igénylik úgy mint te. Üdvözöllek K.Évi beszélt rólad. Jó napot kíván H. Éva
Ez így van, tényleg csak az tudja, hogy igazán jó, aki próbálta már.
Hát ezzel nem értek egyet. Én használom a termékeket, és amellett, hogy fogyok a vitalitásom javult. Körülöttem most télen sokat betegeskedted, de én nem kaptam el, amit a vitaminoknak köszönhetek.
Kedves Hoxa! Nekem a legegészségesebb azok közül, amikre eddig rábukkantam, az összes fogyókúra eddig, amiket megtapasztaltam magamon önsanyargatós és egyoldalú - gondolok a káposztaleveskúrákra meg tojásdiétákra meg ilyenek! Mindenkinek más a nézete a fogyókúrával kapcsolatban, ezt tiszteletben tartom.
Nem állítom, hogy más egészséges fogyókúra nincs. De ha tud valaki olyant diétát mondani, ami úgy jár alacsony kalóriabevitellel, hogy közben megad minden vitamint a szervezetnek, és közben még jól is lakunk, akkor én is vevő vagyok rá. Minden egészséges dolog érdekel, úgyhogy szívesen várok minden választ ezzel kapcsolatban.
Szia! Az én véleményem az, hogy fogyókúra szenvedés és kínzás nélkül nem igen van.. Vagyis muszáj áldozatokat hozni.
Nora, szerintem a herbaliferól azért nem mondható el, hogy a világ legegészségesebb diétája...
Én akupunktúra segitségével+egészséges táplálkozással 2hónap alatt leadtam 11kg!!!
Én az egyik legegészségesebb diétával adtam eddig le 13 kilót. Véleményem szerint az egészségtelen, koplalós diéták korszaka már lejárt, hiszen van a fogyókúrára már más megfelelő megoldás is.
Most az egyik legjobb módszer:sok eper beépítve a diétába!!Kevés kalória és sok ásványi anyag.Hatásos!!!Épp most van a szezonja.
én is leadtam ,kb 2 kg,de még szeretnék,én is jobban érzem magam,pár kg minuszal,de nem tudom mivel,éhezéssel sem akarnék,mert attól csak legyengül a szervezetnagyon sok fogyikura van,de konkrétan ,és ingyen nem ir senki semmit:((
Én pont így fogytam, éhezés, szenvedés nélkül, és sokkal egészségesebb vagyok, mint korábban
bocsi,elirtam,nem 15-6 kg akarok leadni,hanem csak 5-6 kg:)
Hogy tudnék leadni kb 15-6 kg,egészséges táplálkozással? Van olyan fogyási lehetőség ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy alakját csinosítsa kínzó fogyókúra és megerőltetés nélkül?
További ajánlott fórumok: