Fogmeder gyulladás (beszélgetés)
Nekem a cataflam segített, páromnak flector por használt, de egy jó erős antibiotikum nem hátrány.
Neki implantokat ültettek be, miután kihúzták az összes fogát. De ő is szedett antibiotikumot, d vitamint, calciumot.
de jo neked!!!
reggel apranaxot 550 mg vettem be, az nagyrészét megfogja ennek a borzasztó fajdalomnak..:( kivancsi vagyok mikor kell a kovetkezot bevenni... holnap delutan megyek vissza csíkcserére....remélem nem kaparják ki megint
nem dagadt be semmi...azt mondta tegnap a doktornő,hogy szétesett a vérdugó és azért gyulladt be:(
pedig nem csináltam semmi tiltott dolgot...
lehet azért nem adott antibiotikumot mert nincs benne fertőzés?
neked meddig fajt emlekszel esetleg?
annyira e vagyok keseredve
azt a fogat karacsony ota kezelik...mindig napok voltak fajdalommentesek 2 gyk kozott..aztan kihuztak..megint par nap szunet...erre begyulladt a helye:(
Volt már nekem is chlumskys csík a sebben, ez nagyon jó készítmény. Nem biztos, hogy elég lesz. Hívd fel őket, hogy nagyon fáj !
Dehogy marad meg örökre !
nem adtak tegnap antibiotikumot:(
szerinted nem lehet, hogy ez összefügg valahogy a sikertelen gyk el? attól félek, hogy a gyk se sikerült ezen a fogon így mi van ha ez a fogmedergyulladás is örökre megmarad:(
Szedsz antibiotikumot ? Én szednék !
A fogmeder az a rész, ahol a gyökér volt.
Sziasztok!
Végül kihúzták a sokáig gyökérkezelt fogamat. El is múlt a fájdalom, de utána 4 nappal fogmedergyulladásom lett....Tegnap újra kikaparták a sebet és tettek be chlumsky csíkot..sajnos nagyon fáj egyelőre:(
akinek volt már:hány napig tart ez a szörnyűség?
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Csípő-keresztcsonti izület kétoldali gyulladása (sacroileitis )