Foghúzás után melyik a jobb, szabadon hagyni, vagy cseréljek gézt és várjak míg eláll a vérzés? (tudásbázis)
7. noysee
2011. márc. 21. 20:48
Nah már elááállt :)))) jobb volt, hogy nem tamponáltam :))) amikor kiment a zsibi, elkezdett fájni, de bevettem egy appranaxot, és el is múlt pár percen belül. Most semmi baja nincsen, csak annyi, h nem tudok enni , ami nem is baj most : D
6. ddf0740641 (válaszként erre: 1. - Noysee)
2011. márc. 21. 18:50
Nem cserélem. Néhány percig hagyom csak, mert hányingerem van tőle. Szerencsére nekem nem vérzik sokáig.
5. Mari20
2011. márc. 21. 17:52
szerintem eláll magától, ...
tükörbe mond magadnak,
nem vérzik, nem fáj, meggyógyúl
egészséges vagyok
4. noysee
2011. márc. 21. 15:30
csk az vt a baj h nekem olyan szinten vérzett h muszáj volt kicserélni...de úgy látom, hogy már enyhült...de akkor cserélek még1x..
3. Kata 1977
2011. márc. 21. 15:29
Én addig amíg mondják benne szoktam hagyni de utána nem cserélgetem hanem szépen magától eláll a vérzés,főleg ha nem szívogatod a sebet!
2. 7cdf5b0d96
2011. márc. 21. 15:29
Cserélj.
1. noysee
2011. márc. 21. 15:27
Szóval szabadon hagyni, vagy cseréljek gézt és várjak míg eláll??? Már olyan régen húztak fogat nekem, hogy nem emlékszem..
További ajánlott fórumok:
- 90 nap után/helyett szabadon választott módszer !
- Már több mint egy éve halogatom a foghúzásomat!
- Közvetlen foghúzás napján mit lehet enni? Meg utána?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Félelmek és szorongások nélkül élni, élni szabadon!
- Körömlemez eltávolítás után mikor lehet szabadon hagyni az ujjat, illetve milyen készítményeket ajánlotok körömerősítésre?