Fogászati story! (beszélgetés)
47 éves vagyok, fogpótlásra szerettem volna olyan megoldást találni, ami növeli a komfort érzetemet és esztétikus is. Az implantálás mellett döntöttem. Az interneten való hosszas böngészés után rátaláltam egy fogászati oldalra, alaposan elolvastam a témához kapcsolódó anyagot, kielégítőnek találtam és választ kaptam a legtöbb kérdésemre. Ez a fogászat az Arsmed Mosolyközpont, ahol egy Ct felvétel segítségével az orvos megállapította, hogy elegendő a csontom, operálható vagyok. A beültetés simán ment, hálás vagyok az Arsmed csapatának! Jólesett a támogatásuk, minden félelmemet szertefoszlatták.
Azóta elkészült a hidam, ami mind funkcionálisan, mind esztétikailag tökéletesen megfelel.
..nekem az volt a ciki sztorim,hogy baromira elkezdett fájni a fogam és elmentem egy arab pasihoz.hát mondani sem kellett egy nehéz iskolai nap után elmenni egy jó pasihoz...
és bemutatkozott.majd elkezdte a magán különszámát és semmi egy jó fogorvos
múltkor meg intim sms-t az sms így szólt:
"szióka drága nagynénjém! xx annyira jó !!!!
i love xxx" baromi ciki volt mert neki küldtem el!!!
Sziasztok!
Nekem egy tündéri fogorvosnöm van akit bátran ajánlok mindenkinek.Lányával dolgozik egy magánrendelöben.Amig nem ismertem meg nekem is volt kalandom.Pl.gyerekkoromban a röngtent elnézték és a jo fogamat huzták ki.D...Mikor anyám visszavitt és mondta,hogy nagyon fáj a fogam a válasz a következö volt."gyerek nem akar iskolába menni"Mondanom sem kell máshoz vitt anyám aki végre kihuzta a rossz fogamat! De ehhez ahova most járok aranyos,kedves és nem utolso sorban jo is!
Holnap kell mennem fogdokihoz, igaz nő és jó munkát csinál... de juj ugy elvagyok dagadva,.. juj.. :)) kitudja mit csinál majd velem.
Amugy meg van egy kész röhej parodia Csernussal aki fogdokit játszik... juuuuj :))
Igen, tényleg esik :) Hol havaseső formájában, hol nagy pelyhekben :)
De engem még ez sem venne rá arra, hogy elmenjek fogdokihoz :D Meg más dokihoz sem
...ez még olvasva is nagyon durva..;))))
Te hős!:))
akkor Te nagyon szerencsés vagy!
Szerintem velem csinálhat bármit egy fogorvos, mondhat akármit. A váróban mindig ki fog verni a víz....
Úúúú a fúró hangja! Már most hallom.
Meg azt hogy "Sajnálom, ezt ki kell fúrni és majd jöjjön vissza, akkor meglátjuk, hogy tömhető! MOst adok magának egy érzéstelenítőt, addig várjon odakinn!"
Én gyerekkorom óta ugyanahhoz a dokihoz járok, amikor gyerek voltam ő volt a körzetis doki, azóta már magánredelője van, de elfogadható áron, és nem kér minden csipp csupp dologért pénzt, pl. ha csak ellenőriztetem a fogam és nincs rossz nem kér pénzt, jártam hozzá fogínykezelésre, mert be volt gyulladva, leszedte a fogköveket is de azért nem kért külön pénzt(az egész kezelés 2500ft volt).Ez két éve volt.
Akkor voltam megijedve mikor terhes voltam és szülés előtt két héttel elmentem rendbetetetni a fogaimat és az első két fogam között felül talált egy pici lyukat és mivel terhes voltam azt mondta megcsinálja érzéstelenítés nélkül(egy barátnőmnek már volt ilyenben része más dokinál, azt mondta érzéstelenítéssel is fájt neki), le is izzadtam rendesen a gondolatra is, de mondtam legyen, és abszolút nem fájt, többször is megállt fúrás közben és kérdezte nem fáj-e, kérek-e mégis egy kis fájdalomcsillapítás, de nem kellett.
... a másik hülyeségem.. mit szól a doki...? miért nem mentem előbb...??? Igazából a rokont is ezért zárom k legjobban.. bár természetesen be is vagyok szarva...)
szóval.. nagyon beteg vagyok..;D
Én inkább izzadok és kimegy a fejemből a vér.
Addig még nem jutottam el hogy eldobja magam.
Mindig viszek be magammal egy rakás papírzsepit, és az egyiket pici csipetkékre tépkedem, míg a doki dolgozik rajtam. :) Stressz levezető...
:((((
Jaa.. én is állandóan ájulóban vagyok azóta is.. meg olyan hányingerem van, hogy nem merem kinyitni a szám, félek, hogy odahányok..;DD
.de jó téma..:)
Nálunk is van a családban, de én nem enyhültem...:(( Talán majd ha valamelyik fiam..;DD
...bár addigra már kivehető cuccom lesz, ami egy pohárban fog ázni éjjelente..;DDDD
:D
Sajnálom :( Talán ez a topic majd segít találni egy jó fogorvost.
Hát az utolsó mondtat tényleg kicsit perverznek hat:DDD
Engem sajnos még mindig 6 ökrös szekérrel kell elvontatni a fogorvoshoz:(
További ajánlott fórumok:
- Ki fél a fogászati beavatkozásoktól?
- Terhesség alatti fogászati szűrés térítésmentes?
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Miből áll az ingyenes fogászati ellátás?
- Terhesen végeznek fogászati beavatkozást? (pl. húzás, tömés)
- Nagy fogászati túlélők, gyertek ide!