Fogamzásgátlótól való hízás.. (beszélgetés)
Köszönöm szépen.
Nagyon nagy küzdelem volt.
Sok volt a szélmlomharc,mikor nehogy ment volna valami lefele,inkább csak híztam.
De itt annyian tornáznak a hoxán,és mikor láttam,hogy a 40-es 3 gyermekes anyuka,éjjel és reggel nyomja a tornákat,az valahogy lendületett adott.
2009 márciusában kezdtem el,és 2010 nyarán érte el a 48kg-s álomsúlyt.
Lassan 1 éve tartom,fél kg jojózik.
Neked is sikerülni fog!
Két het szedek fogamzásgátlót Hiztam 1 kilót. De az is igaz sok süti volt itthon, naponta vagy négyszer meglátogattam a hűtőt. :( Mostantól kezdem megfigyelni a súlyomat, hogy a tablettától hízok-e.
Úúúúú köszönöm ezt a hozzászólást !!! :) és gratulálok nagyon ügyes vagy!! Énis éppen ezt csinálom már egy hete... akkor ezek szerint van értelme.. és te milyen gyorsan fogytál kb..?
Nem az ember étvágya lesz nagyobb, én alig ettem, mikor 1 év alatt 20 kiló jött fel rám tőle:S
Szia!
Én az első hónapban 3 kilót híztam tőle.Nagyon berezeltem,mert előtte fogytam le nagyon csinosra,és hirtelen híztam a nagysemmitől 3 kilót,mert ugyanannyit ettem mint előtte.58 kg voltam ekkor.
De úgy döntöttem,nem hagyom,hogy ez a szer nyerjen,abba sem akartam hagyni mivel hormonzavarra írták fel.
Elkezdtem heti 5-6X tornázni 40-60 perceket,délután csak fehérjét ettem.
És sikerült 50kg alá mennem,amit 1 éve tartok is.
sztem ez nem így van... a hormontartalma miatt hizlal..
A tabletta maga nem hízlal, csak többet ehetsz tőle.
Anno mikor szedtem épp diétáztam, és utána még fogytam pár kilót, amit nagyon sokáig tartottam.
Én ugy gondolom h attól hiztam mert nem eszek zsirosan és ezen kivül mást nemtudok wlképzelni 1honapja váltottam fogamzásgátlót azota 2kg hiztam.. az előőtöl nem hiztam de azzal másprobléma volt...
van aki a tabitól hizik, de nem hiszem hogy az általános lenne, én se hiztam tőle.
Lehet tőle hízni.Ha minimális a hízás,az még elengedhető,de ha már sok,akkor beszéld meg a kezelőorvosoddal!!!
Nem lett nagyobb az étvágyam... eddig is alig ettem szénhidrátot meg hust,.
Nem biztos h attól hízol!!!! Én pl nem fogytam & nem is híztam tőle. :-) illetve barátnőm is stagnált. :-)
amúg y a torna jó dolog én is csinálom, fogytam is pár kilót
Nem a tablettától hiznál hanem attól hogy jobb az étvágyad
Arra lennék kíváncsi h szerintetek ha aktívan mozgok és diétázok akkor is hízok a fogamzásgátlótól? Tudom ellensúlyozni így a hízást??