Fogamzásgátlótól 0%-os libidó! (beszélgetés)
Sziasztok! Sajnos bekövetkezett amitől féltem, olyan erős hasi görcseim voltak a menstruációm alatt a fog. gátló abbahagyása után, hogy majdnem a kórházban kötöttem ki.Volt már ilyen rosszullétem, az előző 3 rosszullét is akkor volt amikor még sosem szedtem a fog.gátlót.
Gondolkodás nélkül újra elkezdtem a megfelelő napon szedni, és soha többet nem állok le vele, mégha nem is jó a szex, ilyen fájdalmakat átélni nem vicc! Szóval nekem nem jött be hogy leállok a fog. gátlóval és jobb lesz a szex. valamivel jobb volt ebben a tablettamentes 2 hónapban de alapjában véve nem változtatott meg semmit, messze nem hozta a várt hatást, amiről sokan írtak.. és még ez az iszonyú rosszullét is... nagyon csalódott vagyok...
Szia,
Én egyszer szedtem csak fog. gátlók egy évig. Nekem utána kb. 2x megjött, s utána 5 hónapon keresztül semmi. Nem volt tőle peteérésem. Aztán kb. az abbahagyás után fél évvel kezdődött iszonyú sok akné főként az államon, de nagyon csúnyák és fájdalmasak voltak. Amikor mondtam a bőrgyőgyásznak, azonnal azt kérdezte, hogy nem-e hagytam abba mostanában a fogamzásgátlót, mert attól van. Kb. 9 hónapig tartott, egyszerűen nem múlt el addig. Nekem ennyi mellékhatása volt, nem voltam túl boldog, bár a mensi mentes pár hónap nem volt rossz. :) De szerintem ez teljesen egyéni. 4 év után lehet, hogy azért lesz valami, de egyáltalán nem biztos. Lehet, hogy megúszod. Drukkolok! Szilvi
Jajj bocsánat, értem már, a fogamzásgátlót hagytad abba és neked helyrejött a dolog.
Hát azt hiszem, szerencsés vagy.
Ha nem szedném össze magam 1 kicsit magam, akkor nekem is eltelne annyi idő nyugodtan
Amúgy valami olyan bogyón, szeren már én is gondolkodtam
Hát nálam hónapokig is akár semmi...
Egyébként én 3 éve nem is szedek semmit és nem is használunk más fogamzásgátló módszert sem, egyszerűen nem a "helyére megy a dolog". Tudom, hogy ez nem 100% és egyénenként változhat, de nekem a gumi nem jó, a többivel meg nem vagyok kibékülve.
Talán próbálj meg valamilyen vágyserkentőt, én is azok gondolkozok...
ÓÓÓ bas...s, végképp nem tudom mit csináljak.
Még a bogyó mellett is beparázok, hogy teherbe esek, de ha meg nem szedném, akkor meg minden hónapban rettegnék, tuti.
Másik babát meg még nem akarunk.
De ez se jó így, hogy 1-2, akár 3 hétig is sokszor semmi
Sziasztok csajok!
Régen olvastalak benneteket, most néztem be megint.
Csak érdekelne, hogy akik abbahagyták a bogyót, helyre jött a libidójuk?
Már most én is azon töröm a fejem, hogy abba hagyom, mert már szinte tényleg semmi kedvem semmihez :-(
Pedig szülés előtt is ugyanezt a bogyót szedtem majd 8 éven át szünet nélkül, mégse volt ilyen problémám.
De most.....
koszonom :) jo volt nagyon, nagyvarosokat elkerultuk, termeszet meg szinte mindenhol szep ;)
mondjuk gibraltar, az nagy csalodas volt.
Pasiet atvettem, lanykorit nem tartottam meg. Csak bonyadalmat okoz :) meg ki a fene akar kolbasszal alairni
persze mire ezt a szlovenek is elismerek, meg sok viz lefolyik a dunan :S
Na, végére értem. Hát nem semmi, szép helyeken voltatok:)
Mi lett az asszonyneved végül?:)
Igen, nézem is!! :)
Látom, sikerült olyan menyaruhát találnod :))
hat nemtom. azert eszegetem, mert finom (mogyis pudingban), es ami jol esik, az hasznal :) teny, hogy fitteb vagyok tole.
Naszut: olaszo.-n keresztul vegig az azurparton, majd spanyolorszag keleti partjan lementunk egeszen gibraltarig, meg vissza :) jo volt, megjarattuk a kiskocsit :D (5414 km, mertuk :D)
a blogomra mar felraktam az elso felet, a tobbire meg nem volt idom, de igyekszem :) feldobtam a lanybucsut meg az eskuvot is, ha erdekel :)
Hát akkor nem vált be a maca, vagy mi :/
Nálam sincs változás... Sőt ha lehet, csak lejjebb megy.
Hol voltatok nászúton?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet enyhíteni a fogamzásgátló okozta hüvelyszárazságot és csökkent libidót?
- A fogamzásgátlótól csökkenő libidó...van erre valami megoldás?
- Van-e összefüggés a libidó és a fogamzásgátló tabletta szedése között?
- Van olyan fogamzásgátló, ami nem csökkenti a libidót?
- Van olyan fogamzásgátló, ami nem nyúl bele a libidóba?
- Dienille fogamzásgátló és a libidó...