Fogamzásgátló - ha abbahagyod 1-2 hónapra, aztán szeded tovább, ér-e valamit, vagy szedjem tovább inkább szünet nélkül? (beszélgetés)
Az orvosával beszéljen erről mindenféleképpen!
Ő majd tájékoztatja, hogy mikor mennyi időre hagyja abba.
(Az én barátnőmnek az orvosa 7 év folyamatos szedés után javasolt fél év szünetet.)
mondják az okosok, h mindenkinek más jön be.
de én Graciallal kezdtem (2004. okt.), aztán 2007 körül volt még 3 fajta 1-2 hónapig, de mindegyikkel volt parám. a Gracialtól nem híztam, illetve az elmúlt 5,5 évben vagy 8 kilót felszedtem, de sajnos nem kenhetem a tabira, max a lustaságomra:)
szóval nekem bejött, bár én sose voltam patis, úh nemtom, azt elmulasztja-e. de a mellem pl. 5 centit nőtt azóta ;) :D (bár 19 voltam, mikor elkezdtem, szal lehet h egyszerűen fejlődtem:D)
?!
merész...
én sem szedek gyógyszert.
kihúzós játékot játszunk ;-)
Mindenkinek más válik be (ha beválik egyáltalán valami) :)
De én könnyen beszélek, hormonellenes vagyok :D
igen, olyan friss, hogy szinte még meleg :-)
de élvezem ;-)
még soha nem voltam egy fórumon sem.
meacska, köszi, én is ezen a véleményen vagyok ;-)
és szerintetek melyik a jó gyógyszer? amitől nem fáj az ember feje, hasa, stb..
mármint akar, csak nem mostanában :)
de a szünet nem azért lenne, hogy terhes lehessen.. csak hogy ne szedje ;-)
igen, megnéztem a képeidet :-) édi kissrác ;-)
Ezt oyan rossz hallani hogy nincs neki és nem is akar:-SS
Én is most fogom elkezdeni szedni de majd akarok vagyis én akarnéám csak a párom nem de már van egy 4 éves fiunk:_)
31 éves.
szerintem meg csak felborítaná a szervezetét, és mire beállna normál működésre, újra elkezdené.. de hát ki tudja..
végül is én sem szedném addig!!akkor hagyja abba!! De a dokija biztos elmondja neki!!
Mennyi idős a barinőd???
szia, köszi a gyors választ.
nincs babája, nem is akar, csak most volt valami nőgyógyászati műtétje, és úgy érzi, addig felesleges szednie, úgysem lehet szexelni..
Sziasztok.
13 éve szed az egyik barátnőm fogamzásgátlót.
most ki akar hagyni 2 hónap szünetet.
ha utána folytatja a szedés, szerintetek van értelme a szünetnek?
vagy jobban jár, ha szedi tovább?
ér valamit ennyi szünet, hogy tisztuljon a szervezete?