Fogadott orvosnál minden vizsgálatért fizetni kell? (tudásbázis)
5. Pheadra
2015. dec. 9. 19:15
köszönöm a válaszokat :)
4. 8d8590e99d
2015. dec. 9. 18:15
Gratulálok. Igen minden alkalommal fizetni kell . :)
3. IzaHold
2015. dec. 9. 18:09
Igen, mindkét vizsgálat fizetős, ha nála lesz mindkettő. Egyébként 4 hetente kell menni hozzá majd. Legalábbis ez az átlagos.
2. kszb (válaszként erre: 1. - Pheadra)
2015. dec. 9. 17:53
a fogadott orvosok általában a magánrendelésükön fogadják a betegeiket, tehát minden megjelenés fizetős. Van, akinél külön tarifája van az UH-nak is, van akinél benne van a vizitdíjban az is.
5. héten még nem biztos, hogy a terhességet magát meg tudja állapítani UH-val. Én nem mennék a helyedben, csak legkorábban 1 héttel később. És akkor már inkább valószínű, hogy szívhang is van.
1. Pheadra
2015. dec. 9. 17:46
Sziasztok!
5 hetes várandós vagyok :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha fogadott orvost szeretnék akkor minden vizsgálatnál fizetni kell vagy milyen időközönként?
Pl: ha most elmegyek, hogy megnézze nem méhenkívüli-e, és a 8. héten meg a szívhangot akkor mindkét alkalom fietős?
Segítsetek légyszi. köszi
További ajánlott fórumok:
- Mindenhol 15000Ft-ot kell fizetni az altatásért kisgyermek MR vizsgálatánál?
- SZTK -s körzeti fogorvosnál kell-e fizetni a fogkőeltávolításért?
- Nincs fogadott orvosom, nincs vizsgálat?
- Meg tudnátok mondani mennyit kell fizetni a jogosítványhoz szükséges alkalmassági vizsgálatért?
- Szemüvegvizsgálat után szemüvegrendeléskor kell előleget fizetni az elkészítendő szemüvegért az Ofotértben?
- A munkaalkalmassági vizsgálatnál ha ugyanannál, ha más orvosnál vagyok, akkor megnézi a két évvel előtti állapotot, vagy csak a jelenlegit?