Fodrászok segítségét kérem! (beszélgetés)
Szia Timikém! Igen, tudom Te aztán szőke vagy, szép szőke! Lehet, hogy ha decemberbe megyek a fodrászhoz megmondom neki, hogy próbálja meg leszivatni festés előtt. Na majd meggondolom, de megkérdezem ezt a fodrásznőt, aki itt "rendel" 1 percre tőlem.
Köszi a tippet.És nemcsak Neked, de mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
Hello :)
Nekem platinaszőke hajam van , egyszínű :)
Aki ismer mindenki dicséri a hajamat.
18 éve van festve a hajam !!
Nem lettem kopasz, nem hullott ki a hajam stb...
Tudom hogy hajroncsolódás ide vagy oda, de én a szőkét szeretem és kész. Jöhetnek nekem a különféle hajszínkekkel, dumákkal nem igazán hat meg.
Eredeti hajszínem barna. A fodrászom mindig leszívatja elöször is, majd utána festi be !
Nekem nem marja a bőröm stb. semmiféle káros mellékhatása nincs számomra, bár ez egyénfüggő.
Váltanék fodrászt ha nem lennék vele megelédegve, aki nem mer egy szőkítést rendesen megcsinálni !
Én biztos kipróbálnék egy másik fodrászt, úgy, hogy bemennék előtte hozzá, elmondanám a problémát, és megvárnám, mit mond.
Nem hiszem, hogy ne lehetne egy őszülő hajat egyenletesen befesteni, ráadásul úgy, hogy hol vöröses szőke, hol szürkés. A rossz festéket is le lehet szívatni a hajról, vannak mindenféle professzionális lötyik, amik megóvják és nem roncsolódik annyira, de ezt egy jó fodrásznak tudnia kéne, és nem ráfestegetni az eleve elhibázott festésre 1 éven keresztül. Szerintem. :)
Leszivatni nem akarja mondván, hogy az nagyon tönkre teszi a hajat. Pedig lehet az lenne a megoldás. Viszont a fejem tetején nagyon ritkul a hajam, lehet ez a szőkítőpor tényleg csak ártana. Kopasz sem szeretnék lenni!
Hát úgy látom nincs megoldás erre a problémámra.
Inkább válts festéket!
Vagy esetleg egy darabig ne fesd! Ez nagyon szar megoldás, tudom, de az a szegény haj is pihenhetne.
Sziasztok!
Az eredeti hajszínem világosbarna volt. Később azonban szőke lettem. Először magam festettem a hajam, később fodrászhoz jártam, hogy ne kelljen itthon pepecselni.
A jelenlegi fodrászomhoz több mint 10 éve járok. Imádom a nőt: aranyos, kedves, jópofi, mindig jókat dumcsizunk. Ha többen vagyunk szinte klubélet van nála. Nagyon jó fodrász, a városban sokan járnak hozzá, - bár nagyon drága -, de elismerik munkáját.
Már nem vagyok fiatal erősen őszülök. Ez az őszülés azonban nem egyenletes nálam. Kb. 1 éve borzasztóan tarkára fest, 3 féle színű vagyok. Szerinte pedig ez egy nagyon jó, drága festék. Már többször mondtam neki, hogy nem tetszik, mert elől nem is szőke vagyok, hanem szürke (akkor meg mi a fenének festetem nem igaz?) hátul középen vörösesen szőkés, majd a nyakamba ismét valami vörös + szürke átmenet, de mindenképpen 3 féle színű. Volt olyan eset, hogy ingyen festett be, mert látta Ő is, hogy ez valahogy nem sikerült ez a festés! Szőkítőporral nem akarja leszivatni a hajam, mert az állítólag nagyon tönkreteszi a hajat. Még az idén egyszer kell hozzá elmennem, de nagyon gondolkodom rajta, hogy fodrászt kellene váltanom. Itt a környékünkön vagy 5 fodrász is van, de egyrészt fiatal kislányok, másrészt meg nem tudom hogy vágnak és nem beszélve a szőkítésük után milyen lennék?
Kedves Fodrászok! Azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy van-e valamilyen lehetőség arra, hogy szép, egyenletes, egyszínű szőke legyek, mint korábban voltam? Vagy esetleg ismertek-e valami olyan hajfestéket, amellyel esetleg én fessem be itthon?
Ősz nem szeretnék még lenni! Köszönöm válaszaitokat!