Aki tud angolul, annak a segítségét kérem!! (beszélgetés)
köszönöm! :)
a google fordító sajnos néha szó szerint fordít, és az nem mindig helyes
Sziasztok!
Az alábbi kifejezést hogyan mondjuk angolul?
"pozitív visszajelzés"
(álláshirdetésre való jelentkezésnél)
Köszönöm! :)
sziasztok!
kis segítség kellene :)
hogy mondják angolul hogy ANGOLPÓLYA???
ha már "angol", gondoltam, legalább a szótár ismeri, de tévedtem :/
köszi :)
Na itt vagyok, sikerült...
Közben,míg a beírt szöv eet nem fogadta el, és felugrott vissza, nem vettem észre, hogy közben törölte is a gép a Google Chrome-ot, aztán véletlenül odakattintva rákattitnottam másra, amit véletlenül töröltem,
DE sikerült eltávolítani a hibás Google Chrome-ot a gépről, aztán újra telepítettem, és azt is, amit véletlenül töröltem...
De most úgy néz ki, minden jó, de lekopogom gyorsan...
nem tudtam válaszolni, mert újra kellett indítanom a gépet a telepítések után, és sokáig tartott...
De köszönöm a segítséget azoknak a Fórumozóknak, Akik tudnak angolul, és ha néhány hasznos mondattal is, de segítettek...
Ha esetleg véletlenül előfordul ismét valami, 'ne adja Isten, akkor ismét "sikítok"...
Hát akkor itt valami nagy gebasz van - mi az, hogy a Mozillát nem fogadja el? Hibaüzi?
És mi történik konkrétan, ha kipipálod mondjuk azt, hogy 'too slow'? Tudsz tovább lépni, vagy mindenképp be kell írnod valamit valahová?
Van egy olyan,hogy rákatt. a start-ra, és ott a programok eltávolítása-, és/vagy telepítése...
ott kell eltávolítani bármit...
Ez Explorer8-ast sikerült is könnyen, de ez most nem működik...
Na ennyire nem értek hozzá...
A Mozzilla is le van töltve, de nem akar elindulni, csak az Explorer-t fogadta el a gép, ami működik is rendesen, de el kell távolítanom a Google Chrome-ot...
Mellesleg akármit írok be, mindig felugrik vissza arra az angol szövegre...
Teljesen mindegy, hogy mit jelölsz, komolyan, törlődni fog. A többi az Internet Explorer miatt van, undok kis dög, töröld le és használj Mozilla Firefoxot. Nekem az Explorertől az egész PC újraindul :)
Aztán csinálj egy lemeztöredezettség-mentesítőt, egy vírusírtós scannelést is futtass le a gépen, és indítsd újra. Lehet, hogy a BIOS-án is állítani kéne.
További ajánlott fórumok:
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Profi angolos segítségét kérem
- Kutya barátok segítségét kérem!
- Kellene egy könyv amiből jól lehet tanítani, és jól lehet tanulni angolul!!! Teljesen az alapoktól! Köszönöm a segítséget!
- Angolul jól tudók segítségét kérném, mit jelent ez a szöveg?