Fizetős lesz a Citromail? (tudásbázis)
Tényleg működik?
Sem nekem, sem páromnak nem működik.
Küldésnél hibát ír ki, befelé meg semmi üzi nem jön.
Nekem még működik,
De holnap csinálom az új fiokot a citromost meg már nemfgom használni
Nem értem minek használ valaki citromailt, freemailt, amikor ott a gmail, de persze mindenkinek szuverén joga eldönteni.
Viszont ha fizetős lesz, létezik ember, aki kifizeti?
Sziasztok!
Mindenkinek javaslom, hogy aktuaálizálja az email címét a hoxás fiókjában (Profilod, Beállítások, Email cím beállítása), mert ha valami probléma van például a belépéssel, csak akkor tudunk segíteni, ha a fiókban megadott email címről írtok. Ha már nem él a megadott email cím, akkor semmit sem tudunk csinálni, mert nem tudunk beazonosítani (bemondásra, bizonygatásra sajnos nem hajlunk, lsd. adatvédelem)
Igaz, pont azon vagyok énis, olvastam hajnalba kaptam énis,
Én is citromoson vagyok itt regelve, majd csinálni kell mást, ha nem aksrunk fizetni erte, pl G-mail, és átírni itt is a beállításokban!
Ezt kaptam. Ez igaz?
Kedves Citromail Felhasználó,
Február 28-án fontos változásokat vezetünk be a Citromail e-mail szolgáltatásaival kapcsolatban. Többek között ez tartalmaz egy új és modern webes e-mail szolgáltatást, 10 GB méretűre növelt tárhelyet, a weboldalról teljesen eltávolítjuk a hirdetéseket, egy megbízható spam mentes levelezőt használhatsz, és ez még nem minden! Felhívjuk figyelmedet, hogy e-mail címed további használatához legkésőbb április 12-ig aktiválnod kell előfizetésedet. További fontos információkat az alábbiakban olvashatsz.A jelenleg használatban lévő mobilalkalmazások megszűnnek
Előfizetési rendszer bevezetése
A megfelelő, minőségi szolgáltatásnyújtás biztosítása nem megoldható a hirdetésekből származó bevételből, ezért egy előfizetési rendszert vezetünk be. Ez egyben azt jelenti, hogy a Citromail további használatához április 12-ig aktiválnod kell előfizetésedet. A szolgáltatás ára 1 999 Ft/hó; negyedéves vagy éves előfizetés választása mellett. Az első három hónapra 80% kedvezményt adunk az előfizetés árából. Február 28-át követően bővebb információkat küldünk a változásokról és lehetőséged nyílik előfizetésed aktiválására.
További ajánlott fórumok:
- Be tudtok lépni a citromail-re?
- Mit jelent, hogy november 30-tól fizetős lesz a Diginél az új filmcsatorna a Digi Film?
- Másnak sem működik most a citromail?
- Holnptól akkor most fizetős vagy ingyenes lesz a 0. facebook? Vagy ingyenes marad, csak 15 Ft os egyenleggel kell rendelkezni?
- A facebook a telefonról holnaptól fizetős lesz? Ki mit tud róla?
- A központi felvételire a felkészítés fizetős lesz-e az idén a 8. osztályosoknak?