Fiú/lány nevek (beszélgetés)
nekem a lánynevek közül a Zorinka, Karina, Bianka, Miranda
fiúnevek közül: Kevin, Kornél, Kristóf, Dávid tetszenek:-)
Sziasztok! :)
Mi első babánkat várjuk úgy néz ki kislány lesz, és Annabella Linda, ha megtréfált minket és kisfiú, akkor az apukája után Mihály. :)
21 hetes kismami
Sziasztok!
Az én fiaim a Gellért, Csongor és Lukács nevet viselik. :)
A kislányom akit augusztusra várunk a Villő nevet kapja.
Sziasztok!
Nálunk ha lány lesz, akkor Panka Piroska, ha fiú, akkor Bence Máté.
:)
Kedvencek: Mátyás, Botond, Ábel, Örs, Lányoknál: Hanna, Hanga, Karolina, Júlia, Abigél
:) Szüleim viccesek voltak, mert bátyám az Örs nevet kapta, én pedig az Orsit...Így Örsi Orsi lettünk,és sokszor amikor hívtak összenéztünk, hogy most akkor volt pont az o betűn vagy sem:))...
Ha nem lenne a bátyóm Örs, akkor bizti az egyik gyerekemet így nevezném el...de ha már van a családban, meg égedelem egy rossz kölök volt kiskorában, így nálunk ez tuti nem fog játszani:)
Nekünk van Dávidunk,Martinunk és Balázsunk.
Most pedig ha fiú lesz Zsombor lesz,ha lány akkor Zohara. :o)
Sziasztok!
homokiss, én is különleges nevet kerestem, mert nálunk is nagyon gyakori a vezetéknév (Szabó), és a Kyránál döntöttünk. Február elején születik a kislányunk.
Ha fiú lenne mégiscsak, akkor a Martin nevet adnánk neki.
Sziasztok!
Mi December végére várjuk a babánkat és kisfiú lesz.
A Vezetéknév:Hegedüs
Tudnátok szép neveket ajánlani?
Eddig nálam a Dorián a befutó,de félek,hogy Dorinak csúfolnák.Nektek mi a véleményetek?
Előre is köszi a segítséget.
Különleges lánynév a Kiss mellé?
Gemma, Hortenzia, Jadviga, Adriána, Lelle, Emíliána, Dorotea, Alícia, Leonóra, Cicelle... Ezek azok, amiket nem nagyon adnak mostanában a kislányoknak. Hanna, Luca, Boglárka, Vivien, Míra, Nóra, Veronika, Lilla, Anna mostanság sok születik, ezért mi is bajban vagyunk a névválasztással, mert ezek közül több is tetszik.
lány nevek: Lilla, Hanga, Laura, Emese
fiú nevek: Zsombor, Gergő, Dávid
Én nagyon nem szeretem a "latin amerikai" típuső szappanopera neveket. Ha nekem gyerekem lesz, biztos, "normális" nevet adok neki. Persze nem tucatnevet, de nem szeretném, ha iskolában, óvodában csúfolnák a neve miatt.
Lány: Enikő, Csenge, Kincső, Boglárka
Fiú: Bulcsú, Hunor, Álmos, Csaba
Én nagyon magyar keresztnév párti vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Női nevek ABC-ben
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Fiú nevek ABC-ben
- Nevek szóláncban /külföldi nevek is/
- Szólánc! Női és férfi nevekkel!
- Ha tetszik egy fiu/lány neked, és már történtek dolgok..De nagyon bizonytalan vagy...Mit teszel?..