Fittej 1,5%-os 1 literes zacskóban - tudtad, hogy kevesebb? (beszélgetés)
Én meg sosem voltam tesós úgy hogy velem is .))
Egyetértek, de ez mellett azért a hibák számát is minimalizálni kell.
Engem már elveszítettek, úgyhogy ráb.tak! :)
Szerinted minden zackó lisztet a kereskedőnek át kell szitálni, hogy nincs-e benne egérfarok? :D
Nincs olyan iparág, ahol nincs sejelt vagy hiba. A vérprofiság ott kezdődik, hogy a esetleges hibát profin kezelem, és nem faszariskodok, ha hibáztam (jobb helyeken mee akár még akkor is igazat kap a vevő, ha nem is volt).
Érdekes amit mondasz mert pld a teso ahol sok a panasz még mindig sokan vannak,és nem ment tönkre,egy egy vásárló kiesik de a többség csak odamegy vissza ahol már megszívta egyszer.Ja a kényszer nagy úr? :P
Senki nincs monopolhelyzetben. Multiból is van bőven akihez mehetek.
A multik lesz@rják a véleményed mert monopolhelyzetben vannak :))
De igen, Én ha tejet árulok (nem nehéz feladat), akkor azt vérprofin csinálom, és nem árulok selejtet, mert magamat járatom le vele.
Jó lenne ha közre adnád mire jutottál :))
Bele bizony.
Nekem eddig a Digi jött be a legjobban. Meglévő előfizetőknek is szoktak hűség esetére akciót adni. A drága csomagjuk teljes áron is olcsóbb mint az UPC volt. Aztán lehet, hogy másfelé, ők sem jók.
Biztos hogy van ,de semmiképp ne hagyd magad mert még beléd beszélik hogy a bab is hús :))
Persze,bemegyek mindenképpen.Főleg,hogy panaszomnak nyomát akarom hagyni.Ott is kell legyen ilyen "vásárlók könyve",nem?
Szerintem személyesen többre jutsz és akkor nem tudják húzni az időt mert ahhoz nagyon értenek és még hónapokig fizethetsz.
Nem a telefonoM,hanem:"telefonoN".:)
A netem és a tv-m van a UPC-nél.De ha már kérdezted,a mobilom t-mobilos.:)
Na ugye én most hosszabbítottam meg telefonon az ősszel.Ha bemegyek jövőhéten,akkor le sem mondhatom?
Mikor megkötöttem akkor 2500 volt aztán szépen kúszott felfelé,de mivel szerződésed van akkor nem tudsz kilépni na ezt szépen ki is használják.Letelt az 1 év és akkor felmondtam de azt a huzavonát amit csináltak a végén megfenyegettem őket ügyvéddel .Egy nagyon tetű banda!!!Jelenleg kábeltévém van ez úgy néz ki hogy jó, a netem is ezen van.
:D
Figyeljetek már...de most hova menjek akkor netért,meg tv-ért.A t-home-ról van valami tapasztalatotok?Jelenleg abban gondolkodom...:)
Na.Miért?Hogy jártál velük?Amúgy nem ügyfélbarátok,hanem munkavállaló barátok.Ezt attól tudom,aki kisfőnök volt ott ismerősöm.De már eljött.:)
Jaj hát az a bonyi!Regelni...:D
Ilyen tetűkkel is ritkán találkoztam mit ezek a sz@rcsimbokok :))))
A drága UPC-től mi is örültünk amikor megszabadultunk. Nálunk sokáig az egyetlen kábeles szolgáltató volt. Ki is használták. Amikor fölmondtunk, nekünk is ajánlgattak fűt-fát. A kedves ügyintéző megpróbált férlevezetni, mindenfélével. Aztán meg jól megfélemlítettek, hogyha eljövünk, nem biztos, hogy újra szóba állnak velünk. Na bumm!
Én kb 8 éve alig tudtam megszabadulni ezektől a szemetektől.Mikor felmondtam akkor azt monda a tetű ügyintéző hogy tud olyat ajánlani ami csak a felébe kerül.Ezek után ha ingyen adta volna sem kellett volna,és tudom hogy jól döntöttem. :))
Nem bonyolult csak regisztrálni kell és már panaszkodhatsz is :))))
Ma nap szépsége:
Októberben felhívott a UPC,hogy ha meghosszabbítom velük még egy évre a szerződést,akkor kapok 2 hónap díjmentességet.Mondtam jó.Novemberben felhívtak,hogy fizessek be félhavit,kérdem miért:mert a novemberi csak annyi lesz.Mondtam jó.Erre ma felhívnak,hogy nem fizettem be a decemberi és januári díjakat,meg hogy ősszel csak félhavit fizettem,ezért jövőhét szerdán korlátoznak.Szerintem ordítozni kezdtem.De már nem emlékszem pontosan.:)
Mo-on is meg lehet venni azt a minőséget; persze annak ára van és gondolom a külföldi főzőshowhoz sem a legolcsóbb helyen szerzik be az alapanyagot.
Az a gyártó aki minőséget állít elő nem kezd el pár dekával szórakozni.
Ez ugye nem gondolod komolyan? :/
Ha figyelné.De ő is megelőlegzett bizalommal él.+Sajnos a mennyiségi áruátvétel ennek ellenőrzésére nem terjed ki.Ráadásul dobozos tej esetén kiszúrhatatlan a csalás.
További ajánlott fórumok: