Finom, egészséges sütőben sült túrófánk recept
Szénhidrátszegény
A Finom, egészséges sütőben sült túrófánk hozzávalói:
50 dkg zsírszegény túró
12 dkg eritrit
2 tojás
1 csomag sütőpor (12 g)
12 dkg zabliszt vagy rizsliszt
1 citrom reszelt héja
Tálaláshoz: eritrit és őrölt fahéj vagy bármilyen hozzáadott cukrot nem tartalmazó lekvár.
A Finom, egészséges sütőben sült túrófánk elkészítési módja:
A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat összekeverjük. A masszából vizes kézzel dió nagyságú golyókat formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, egymástól 5-6 cm-re. A fánkokat addig sütjük, amíg aranysárgák nem lesznek (kb. 20 perc). Melegen vagy hidegen, fahéjjal elkevert eritrittel megszórva vagy lekvárral tálaljuk. Jó étvágyat!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: pencil, 2022. aug. 21. 14:12
A finom, egészséges sütőben sült túrófánk elkészítési módja és hozzávalói.