Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Finom, egészséges sütőben sült túrófánk recept

Finom, egészséges sütőben sült túrófánk recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Finom, egészséges sütőben sült túrófánk hozzávalói:
50 dkg zsírszegény túró
12 dkg eritrit
2 tojás
1 csomag sütőpor (12 g)
12 dkg zabliszt vagy rizsliszt
1 citrom reszelt héja
Tálaláshoz: eritrit és őrölt fahéj vagy bármilyen hozzáadott cukrot nem tartalmazó lekvár.


A Finom, egészséges sütőben sült túrófánk elkészítési módja:
A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat összekeverjük. A masszából vizes kézzel dió nagyságú golyókat formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, egymástól 5-6 cm-re. A fánkokat addig sütjük, amíg aranysárgák nem lesznek (kb. 20 perc). Melegen vagy hidegen, fahéjjal elkevert eritrittel megszórva vagy lekvárral tálaljuk. Jó étvágyat!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A finom, egészséges sütőben sült túrófánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook