Fiatalabb a srác mint a lány! Mennyire gáz egy kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Szia, kiváncsi vagyok hogyan alakult a kapcsolat.
Bizony,hogy vannak!!!
Tanúsíthatom. Családomban is van.
Szerencsére!!:))
Én több mint négy évvel vagyok idősebb a páromnál,de simán mondhatni ránk,hogy Ő a komolyabb felfogású...És van egy 6 éves kisfiunk:)
Ez durva általánosítás azért... És egyáltalán nem attól függ, hogy ki a fiatalabb.
Amikor ő is annyi lesz mint te most, akkor majd az ő nála fiatalabb csajok után fog nézni. Ez a többség de vannak kivételek.
sziasztok! alakul, nagyon aranyos, imádni való! még csak találkozgatunk, de szerintem ki fog alakulni valami:) koszonom a biztatásokat
A parom 27 en 39!!!!Az ikreink masfel evesek;-)Ha volt is problemank az nem a korkulonbseg miatt volt..Tervezgetjuk az eskuvot bar en meg varnek vele egy kicsit mig a manok nagyobbak lesznek..Nalunk is voltak okosok akik azt mondtak mit akarok egy ilyen fiatal pasitol??Aztan tessek 3 eve egyutt vagyunk es eletemben nem voltam meg ilyen boldog!!!
Szoval hajra vagj bele!!!Drukkolol neked!!
Én 30 vagyok, a férjem 26 éves. Barátnőm 29, élettársa 22, nővérem 35, férje 33, nincs ebből semmi baj:)
És akkor mi van? Nálam is fiatalabb a párom 3 évvel. Semmi probléma nem volt még belőle eddig. Annó a nagyanyámnál is 3 évvel volt fiatalabb a nagyapám, ők is leélték az életüket együtt (azt nem mondanám, h boldogan, de az már másik téma, és más ok).....
Ha tetszik, miért ne! Hajrá-hajrá!
Szerintem úgy 15 évnél nagyobb korkülönbség problémákat okozhat a későbbiekben, persze biztos akadnak boldog párok ennyi vagy akár több korkülönbséggel is, de valószínűleg ez ritka. Az, hogy a férfi vagy a nő idősebb, tökéletesen mindegy. 4-5 év- az ideális korkülönbség, úgyhogy nem tudom, mi a dilemma. Manapság a nők fiatalosabbak, rugalmasabbak sokszor , mint a férfiak. Miért kéne a nőnek fiatalabbnak lennie a párkapcsolatban.? Egyáltalán nem is értem!
A lányom 29 volt a vőm 22...mikor megismerkedtek 4 éve...
6 hónap után esküvő...
Most szept 23-án mennek nászutra Rómába..
Van egy 4 éves fiú unokám és a leányka 2 éves és 3 hós...
Jobb,családcentrikusabb vőt nem is kaphattam volna.
végulis nem veszítek semmit, nyerhetek csak, legalábbis igy gondolkodom...
Szia Tia!
Hasonlo cipoben jarunk,a baratom 25,en meg 28 vagyok,de nala jobb part nem is tudnek talalni.
Ami a legfontosabb hogy torodjon veled,ha meg nem probalod ki,nem tudod meg soha melyik a jobb,ha idosebb vagy ha fiatalabb nalad.
Sok szerencset!
Köszönöm szépen a bíztatást :) nem is szeretném ha ennél nagyobb problémám lenne
Szia Tia!
Fiam 24,barátnője 28.Három éve vannak együtt,ha van problémájuk,az nem a korkülönbségből adódik.Ennél nagyobb gondod soha ne legyen.
Sok boldogságot,üdv:Timi
8 év van a párom és köztem ( ő a fiatalabb), 14 éve vagyunk együtt, 6 éve összeköltöztünk, 2 éves a kisfiunk...
igazatok van! tényleg, koszonom szépen a válszokat! :) sokkal magabiztosabb lettem...raadásul 2 utcával arrébb lakik mint én :D messzire nem kell mennem
A párom 6 évvel fiatalabb nálam.6 éve vagyunk együtt,2éve házasok.Soha boldogabb nem voltam senkivel!Nem számít ha fiatalabb Tőled a pasi!
Fura, fura! :) Sok minden furcsaság van az életben, de lehet nagyon jó is! Nem az életkortól függ a boldogság! Én kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok! Hajrá! :)))
egyátalán nem gond ez, ha meg az zavar hogy mások mit szólnak...ne törődj vele, kivülről úgyse látszik ki mennyi idős:)
Az exeim általában velem egyidősek voltak, akivel nemrég szakítottam 6 év után, ő volt köztük a legidősebb (idézőjelben), 4 hónappal idősebb nálam. Most viszont nagyon jól elvagyok egy málam 5 évvel idősebb fickóval, aki tudja, mitől döglik a légy. Nekem 22 évesen az a tapasztalatom, hogy a korombeliek még nagyon gyerekek, meg kell komolyodniuk. És ezt így látom, most, hogy van vlkim, aki 27 éves. Lehet, vannak, akik már a 10as éveik elején komolyak, lehet velük normálisan beszélgetni, nem viccelnek el mindent, ha baj van, csak én nem találkoztam még ilyennel. Gáznak egyáltalán nem gáz az, ha a srác fiatalabb nálad, csak azt nézd, hogy TUDJON VELED BÁNNI, ne tulajdonként tekintsen rád, az alap tiszteletet adja meg. Ha ez megvan, a kor már nem számít. Az én előző kapcsolatomból mindez hiányzott. :(
Sziasztok!
Én is idősebb vagyok a páromnál,4 évvel.
Ráadásul én "hoztam" 2 gyereket a kapcsolatba,úgy,hogy ő gyermektelen(")volt.
3 éve együtt élünk,és 3 hónapos a közös babánk.
Szerintem nincs semmi baj azzal,ha a nő idősebb.
Főleg úgy,hogy szeretitek egymást-a többi másodlagos:)
igazatok van, többségiben a nő az idősebb ahogy itt olvasom, lehet, hogy komolyabbak a férfiak ha a nő az idősebb
ő is dolgozik meg én is,ezekkel nincs gond, meg végulis ahogy itt olvasom a véleményeteket, kezdek magabiztosabb lenni
én 1.5 évvel vagyok idősebb,mint a vőlegényem,de nálunk nem jelent problémát!
További ajánlott fórumok: