FHB-nál bankol valaki? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi első sorban a Prémium Számlacsomaggal és a netbankkal kapcsolatban (beszélgetős fórum)
5. 9d7907a17a (válaszként erre: 4. - Katthy)
2012. nov. 20. 10:52
Azért azzal az összehasonlító programmal csak óvatosan. Sok lehetőség nem szerepel benne.
4. Katthy
2012. nov. 19. 17:47
Szerintem sem nagyon lesz, de a biztositas.hu-n szépen be lehet lőni, ki mire "használja" a bankot, és nekem az FHB évi 10ezerrel olcsóbbra jönne ki, mint a Raiffeisen.
Lehet, spúr vagyok, de már egy ideje amúgy is gondolkodom a bankváltáson.
3. evamaria0803
2012. nov. 19. 07:33
A levél már megérkezett a banktól, hogy január 1-től módosítja. Sajnos a honlapon nem találom a díjakat. Szerintem sajnos nem lesz olyan bank, amely ne módosítaná (ha megteheti, nyilván áthárítja):(
Egyébként eddig elégedett voltam velük.
2. Katthy
2012. nov. 19. 07:24
Az új banksarc miatt ugye a lakosság is megszívja, mert ránk hárítják a költségek egy részét...
Az FHB-nál találtam egy nagyon jó számlacsomagot, de mielőtt átmennék, tudni szeretném, hogy kinek milyen tapasztalata van ezzel a bankkal :)
Előre is köszi a válaszokat!
1. Katthy
2012. nov. 19. 07:22
FHB-nál bankol valaki? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi első sorban a Prémium Számlacsomaggal és a netbankkal kapcsolatban
További ajánlott fórumok:
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- Tapasztalatokra lennék kíváncsi laptop hűtővel kapcsolatban!
- Véleményekre lennék kíváncsi az OTP lakástakarékkal kapcsolatban! (Nem a bankkal!!!)
- Van valakinek tapasztalat a véranalízissel kapcsolatban? Kíváncsi lenné mennyire megbízható a vizsglat.
- K&H netbankkal kapcsolatban tudnátok nekem segíteni?
- 6 hetes tápszeres babával kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi