Festés kérdés (beszélgetés)
...nem rossz! (bár tőlem távol áll, de másnál még tetszhet :))
Picit lenyomja a szobát, de a fehér viszont tágítja a teret.
Alig merem leírni, hogy nálunk türkiz a szoba, fehér párkány felső sarokban, mennyezet egy árnyalattal sötétebb. Rozettás csillár.
Mennyezeti fehér szegély nélkül nagyjából ilyen
..azért örülök, hogy a fehér plafon győz sok helyen. :D :D
Magasabb a szoba és világosabb a hatás is a színes falak mellett.
Hát pedig én most éppen a két színű fal gondolatával játszom (aug.közepén festünk). A plafon valószínűleg fehér marad. Lehet, hogy egyszerű vagyok a magam módján, ez nem olyan nagy baj...:)
Voltam két-három házban, ahol a falszínek variációjából választottak a plafonra is színt... hát nem tudom, nekem olyan doboz-szerű volt a helyiség.
A nappalink nem világos sajnos, ezért nem merem még felülről be is "zárni"....
Egyébként szívesen meghallgatnám a véleményedet, megnéznél majd egy-két képet a nappalinkról?
nálam a fal színétől 1-2 esetleg 3 árnyalattal világosabb megfelelője a nyerő :)
pl a falam málnapiros, a plafon "málnashake" színű :)
Egyszerű emberek egyszerű megoldása a fehér plafon."
Jaja, a proliké.
Jónéhány 3D tervező program van, ahol a fényeket is be lehet állitani és a falak szinét is
Ha egyet kipróbálnál sötét menyezeten és világoson,akár fehéren, láthatnád a pozitív különbséget
Ennek extrém ellentéte egy sötétkamra. Persze a kettő között sok átmenet van
Nézegetek ingatlan hirdetéseket és a falnak megyek amilyen sötét bordó vagy sötétsárga mélyzöld szinekkel kenik ki a szobát
Természetesen olyat kell választani ami megy a bútorokhoz, a berendezéshez,de legfőképpen ami a tulajdonosnak, a lelkének, tetszik
Egyszerű emberek egyszerű megoldása a fehér plafon.
Főleg nem raknék fehéret két színű falhoz.
Ha a felső szin fekete,az alsó meg sötétszürke, feltétlen fehér legyen a menyezet :)
Komolyra véve,a mennyezetnek jelentős szerepe van a szoba megvilágításában
Elmúltak már a klasszikus idők amikor egy csillár lógott középen és annyi
Szoval feltétlen fehér vagy nagyon közeli árnyalata
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Intim kérdés nőkhöz (18)