Férjhezmennél külföldön élő férfihez ha nem szép, de gazdag? (beszélgetés)
So tenyezot kell latolgatnod...
Tudsz beszelni, irni olvasni azt a nyelvet ahova menni akarsz? [Shariah torveny szerint elnek? (muzulman)]
A kulso dolgokrol irtal csak, a zseberol es az arcarol.
Arra nem lehet egy jovot alapitani. Szeretetre, kolcsonos ertekekre, megbecsulesre, finomlelkusegre igen.
A penz nem boldogit a szeretet igen.
Az igazi szepseg belulrol kezdodik, a kulsosegek azok mulandoak. de ki mint veti agyat, ugy alussza almat...
Érdekes fórum...:)
Nem!
egy pár vagytok??:)
ez szép!!gratulálok:)))
jó ilyet hallani:)
Ha egy penzsovar szamito noszemely lennek, akinek nem szamit mas, akkor persze.
De nem vagyok ilyen, szoval szoba sem johetne.
Mi az, hogy nem szép?
Hát ha mindenki csak szép férfihoz akarna hozzámenni, akkor nagyon sokan maradnának agglegények azt hiszem. Cóóóval, ide nekem azt a nem szép, de gazdag pasit... :DDDD
Hű de egyetértek:)
Amúgy külföldihez mentem férjhez, nem gazdaghoz, de szerelemből.
Nekem csak ahhoz van"gusztusom" aki tetszik/SZERETEK!!!Lehet az szegény,vagy milliomos...ez nem számít!!Jó dolog a pénz...nem állszenteskedek..de eszembe sem jutna,hogy még csak meg is próbáljam úgy,hogy valaki nem tetszik,nem szeretem..stb...se itthon,se külföldön!!!!!
Röviden a válaszom:NEM
Sok mindentől tenném függővé!Honnan mennék-hová,melyik országba,milyen környezetbe,mennyire van oda értem,tudnám e szeretni,ő tudna e szeretni stb.
Ez összetett dolog lenne,de ez csak képzelgés és jó így minden ahogy van :)
A habos tortat en is szerettem , de a loves pasikal...Hat nekkem is volt egy olyan. Igy jott ki akkor a lepes.A vege ez lett:"inkabb megcsokolom a villany oszlopot mint teged meg egyszer".
Bekepzelt majom a 99 szazalaeka
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeink külföldön dolgoznak..lesz-e visszafelé is út? Ki és hogy érzi?
- Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek
- Aki külföldön él miért ment ki?
- Új élet kezdése külföldön: sikertörténet vagy teljes kudarc?
- Apa külföldön a család meg itt...gyertek beszéljük ki, mi fáj...
- Segítség, a férjem külföldön akar dolgozni!