Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Férjemnek üldözési mániája van szerintem. Azt kérte, ne... fórum

Férjemnek üldözési mániája van szerintem. Azt kérte, ne... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
33. LBO (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 13. 07:23

Én is volt hogy szarul kerestem, de ha taknyom nyálam egybefolyt, pont nem érdekelt mennyi fizetést kapok, az egészségem fontosabb!

Szóval tényleg hihetetlen...

32. New(l) (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 9. 10:30
Szerintem ezt mind meg fogjátok úszni. Ha viszont mégis lebetegszik (valamiért), és kínvallatásnak vet alá, következetesen tagadj! ;)
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - New(l))
aug. 9. 10:18
Már megnyugtattam :) Csak meg ne tudja hogy egész nap együtt lógunk és közösen buszozunk haza, ki tudja mi lesz ebből még :D
30. New(l) (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 9. 10:16

Engem ez nem szokott zavarni másokon, de a férjedet ezek szerint igen.

Nyugtasd meg, hogy kerülöd a kolléganőt. ;)

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - New(l))
aug. 9. 10:12
Persze hogy vannak fokozatai, szegénynek is csak olyan náthája van mint nekem szokott lenni, orrhangja van, rekedt egy kicsit, és néha orrot fúj, és max 2 napig tart.
28. New(l) (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 9. 09:37
Ennek is vannak fokozatai: amikor csak pár tüsszi, orrfújás, attól nem megyek a tapétának. De egyszer benyaltam valami fertelmet, (undorító részek jönnek :D) amitől tubusszámra jött belőlem a "technocol rapid". Egyszerűen magamtól viszolyogtam, úgyhogy maradtam otthon a zsebkendő csomagjaimmal.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - LBO)
aug. 9. 09:26
Anyagilag nem engedhetjük meg magunknak, hogy tp-re menjünk minden náthával...Tudom ez hihetetlen...
26. Enissa (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 13:46

Nem voltam még covidos, több napot töltöttem covidos családnál 2x is, még nem tudták, hogy azok mindenki beteg lett náluk, nekem semmi bajom. Segítettem a szomszéd srácnak, mert nagyon gyenge volt, kiderült ő is az volt.

Dolgoztam végig a covid alatt, kolléga is volt covidos, főnököm el is hunyt, nekem semmi a mai napig. Lekopogom.

25. LBO
aug. 8. 12:12

A beteg kolléganőd, mi a francért nem marad otthon pár napot? Neki is jobb lenne, meg neked is.

Ja, és ez nem üldözési mánia a férjed részéről.

24. Alnisa
aug. 8. 07:51
Igaza van.
aug. 7. 15:44
Az, hogy szeretné elkerülni egy cseppfertőzéssel terjedő betegség esélyes hazavitelét, az nem üldözési mánia.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Timycat)
aug. 7. 14:56

Igen akkor ők elég lazán vették, hogy betegek és fertőzhetnek Téged...

És igazad van persze, hogy bármit ránk lehet ragasztani, bár most a náthájától nem tartok, annyira nem súlyos a dolog :)

21. timycat (válaszként erre: 20. - Timycat)
aug. 7. 14:52
Mindegy jobb az óvatosság. Egy csomó helyre kell menni, emberekkel találkozni, mindig ott az esély hogy valaki valamit ráragaszt a másikra. Legalább azt a helyzetet kerüljünk el amit tudunk... azt én sem értem miért invitáltakeg ismerősék úgy hogy betegek, én ott szembesültem a ténnyel. Ha előre tudom biztos nem megyek, pláne nyaralás előtti héten.
20. timycat (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 14:48

Én itthon voltam, ők jöttek haza 2 beteg gyerekkel.

Nálunk a mi nyaralásunk került veszélybe, mert hétfőn indultunk és előtte szerda/csütörtökön dobtam le a láncot, pénteken még biztos voltam benne, hogy én nem utazok sehova. De aztán rendbe jöttem és kutya bajom nem volt a nyaraláson.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Timycat)
aug. 7. 13:59

Igen kicsit "érdekes" tünetek voltak, nem lehet rávágni hogy influenza rögtön bár lehet az is :( Nekem is mielőtt kitörne pl az influenza rajtam, jól írtad olyan zizi, feszengő érzése van az embernek, olyan dobálnám magam.

Akkor már betegen kellet hazautaznod is?

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Enissa)
aug. 7. 13:56

Totál igazad van ezért sem félek l most sem, mert bárhol elkaphatom akkor...

Remélem megúsztad akkor hogy elkapod. Mi is kb így tudtuk meg, hogy az egyik szomszédunk kovidos, hogy a feleség szólta el magát, hogy milyen lazák a tünetek, csak kicsit lázasak, akkor pont nem kaptuk el, de a másik, közelebb álló szomszéd elkapta tőlük.

17. Enissa (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 13:51

Aki dolgozni jár, benne van a pakliban, bárhol, bárkitől összeszedhet akármit.

1 hónapja, 4 megállót utaztam 1 anyával és 2 g erekével,akik kovidosak voltak, maszk nélkül. Honnét tudom, a gyerek kérdezte az anyját, hányszor kaphatják el még?

16. timycat (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 13:48

Első nap tényleg csak kis nátha érzés, csak fájt minden ízületem, második nap úgy éreztem felrobbant a fejem, fújásra folyt a vér az orromból, fogmosásnál a számból, tök középidőben brutál megjött (ezért gondoltam dengue lázra, mert ilyenem már volt), aztán hánytam, de mindent is. Harmadik nap csak kicsit kótyagos fej, negyedik napra már majdnem 100%-os voltam.

A többieknek kb ugyanez (nyilván a férfiak nem menstruáltak) megfejelve lázzal és iszonyú torokfájással. Én lázas nem szoktam lenni, torkom még sosem fájt így az most is kimaradt nálam.

Mikor látogatóban voltam az ismerőséknél még csak a gyerekek tartottak ott, hogy láz, fej- és torokfájás, apuka még csak az ízületeit fájlalta, anyukának (én vele vagyok jóban) még csak olyan zizi érzése volt, ami utazás után, 2 beteg gyerekkel simán lehet normális is. Aztán belekeveredtek ők is, én is, apuka lefertőzte a munkatársait is. De tényleg mindenkinél ahogy jött úgy ment, 4-5 nap alatt.

Nálunk megállt csak nálam, meg az egyik, mindig rajtam fekvő macskánál. A macska nyaffogott, hányt de rajta csak 2 nap látszott hogy nem oké.

Tényleg kíváncsi lennék milyen "kongói vérzéses" nyavalyatörés volt ez. Ugye Disneyland a világ minden tájáról jönnek, mindez terhelve egy mindjárt kezdődő párizsi olimpiai forgataggal. Megfordult ott mindenki mindenfelől.

15. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 13:38
Inkább az óvatosság az a szó, amit keresel.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Enissa)
aug. 7. 13:32
Tegnap is az volt már és együtt utaztunk haza, már akkor mérges volt, de igen kicsit hipochonder
13. Enissa (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 13:25

Egy helyen dolgoztok a férjeddel, vagy elmondtad neki, hogy náthás a kolléganő?

Ha tudtad, hogy fél, miért mondtad el neki, hipochonder talán?

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Timycat)
aug. 7. 13:24
Juj akkor az nem egy kis nátha volt...:( Sajnálom, amúgy milyen tüneteid voltak? Illetve a többieknek?
11. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 13:23
Igaza van. Én kb 1 hónapja hazahoztam egy "kis náthát" vendégségből.... szerencsére ahogy hazajöttem látogatásból elszaparáltam magam, mert durva dolgokat láttam a vendégségben... Rosszullétem második napján konkrétan haldokoltam, aztán hittem ez megint dengue láz lesz (noha tudom hogy az nem lehetett), a macskát is lefertőztem az is ronggyul volt. Szerencsére 3-4 nap volt az egész, ahogy jött úgy ment, de a jó Isten se tudja mit szedtem össze Disneylandből hazaérkező cimbiktől.
10. 6b12a4f57f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 12:47
Igaza van.
9. 6b12a4f57f (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 12:47
Nem halálos, de undorító. Kinek hiányzik?! Egy évben egyszer vagyok náthás, egy-két napig. Bőven elég.
aug. 7. 12:34
Tudom persze, hogy az zavarja a férjemet, hogy elkapom tőle, majd persze ő is elkapja tőlem, ez tény. De attól még nem kell félni, hogy valaki nem lázasan beszélget veled és néha kifújja az orrát, az még nem halálos, hogy valakinek folyik az orra.
7. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 12:18
Fogalomzavarban szenvedsz. Ez nem üldözési mánia, és a férjednek igaza van.
aug. 7. 12:16
Ebben nem logikát kell keresni hanem észszerűséget. Biztos nem szeretne 40 fokban lázasan otthon henteregni.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Andi6020)
aug. 7. 11:59
Azért valakivel direkt nem beszélgetnem, mert éppen megfázott, hol ebben a logika...
aug. 7. 11:46
Ez nem üldözési mánia. Ez észszerű gondolkodás.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook