Férfikíséret-szolgáltatás (beszélgetés)
Sosem találkoztam vele még, ki sem nyitottam most sem, mert akkor nekem is feldobná állandóan, de riportot valahol hallottam róla, talán rádióban és TV-ben is volt.
Korrekt ez így, kereslet-kínálat.
Én ebben nem látok semmi rosszat, de az érdekelne, hogy ha valaki a rendezvényen érdeklődik, ki ő neked, mit mondasz?
Mert ha a pasidként mutatod be, egy sor további kérdést kapsz majd, aztán lehet továbbszőni a mesét. 😅
"Mennyi a kísérők óradíja?
Nincs egységes óradíj, mint ahogy egységes cipőméret sincs. Nálunk felnőtt emberek egyeznek meg egymás között abban, hogy kinek milyen értéket képvisel"
Van, ami menet közben dől el.
Az a jutalom 🙂
Azt hiszem nevezhetjük szerződésnek is, mert az elején megállapodnak h kinek mi lesz a "dolga".
Igen, valamikor régen rendszeres volt az ilyesmi. Főleg bálokba, fogadásokra, vagy éppen egy kellemes estékre "béreltek" idősebb hölgyek. De akkor abban benne volt a hajnalig tartó "egyéb szolgáltatás" is.
Aki ilyesmin gondolkodik, előtte alaposan járja körbe, valójában mire is hirdeti magát a facén az illető. Mert ha csak egy finom gyertyafényes vacsorát és az "egyebeket" gondolja jó pénzért, komoly problémát okozhat. :))
Nanáhogy,
én is vállalok Lánykiséretet, Sőt !
Nekem még sosem jött fel, biztos más a keresési előzményem :))))
Egyébként inkább mennék bárhova egy barátommal, mint egy vadidegen bérleménnyel...