Férfiak vizsgálata, hogy is van ez? (beszélgetés)
Urológiára menjen el, mondja el, hogy babát szeretnétek, folyik a Te kivizsgálásod, és ő is szeretné tudni, rendben van-e.
Kérni fognak spermamintát, ill. beutalót adnak rá a laborba, 5 napos cuccos kell, :) és beviszi. Megmondják, mikorra lesz lelet.
Sztk-ban teljesen ingyenes volt ismerősnek Pesten.
valami bp kórházat tudtok ajánlani?
természetesen ahol nem kell fizetni.
Mert ez nem alap eláttás azért.
Egyébként urológushoz hiába megy ehez andrológus kell egyébként is, de a legjobb ha egy helyben van biológus is ezért jó a Nyíró.
de miért kell érte 15 ezret fizetni amikor dolgozik fizeti a tbt és azon vannak kiakadva, hogy nem szülünk gyereket.
felháborító amit csinálnak
és ha esetleg egy magán urológushoz menne a férjed?
ott kevesebbet kell fizetni
nem tudom, ez már azért dúrva
Igen magán a nődokim, ő mondta menjünk a helyi sztkba, az ottani 8 doki közül bármelyikhez, nem kell beutaló sem előjegyzés sem semmi.
Aha ez volt az év vicce, ugyanis előjegyzés kell időpont, stb, stb,
nah tegnap felkaptuk a vizet és soron kívül bekopogtunk,
elmondta, hogy mi a bajunk és őő csak úgy mondta neki, hogy menyjünk a nyírőbe, szóval merha jó
Én is fizettem.
Felhívtam az urólógiát, az aszisztensnő azt mondta hogy beírhat ingyenesre 2 hónap múlva, vagy ugyanezen doki magánrendelésére 1 hét múlva. Az utóbbit választottam.
Nekünk a kórházba adott, szó sem volt olyanról, hogy fizetni kell érte.
Tényleg felháborító, amit csinálnak néhány helyen
azt a mindenit
hát azért ez már felháborító
itt 1 óra alatt meg van az eredmény és ingyen van
máshol ezért elkérnek 15 ezer ft-t?
hát felháborító
magánnődokid van?
ez meg a másik
pont akartam is írni
hát nálunk pl a házidoki nem ad ilyenre beutalót
pedig időt spóroltunk volna meg vele
de érdemes megpróbálni
hátha
Szerintem ha ad háziorvos beutalót, akkor ingyenes.
Nekünk legalábbis így volt.
Sziasztok!
Elküldték a páromat kivizsgálásra, hogy megnézzék rendes töltényekkel lő vagy sem.
A Nyírőt hívtam ott 15 ezer forintot kérnek.
Tud valaki ajánlani esetleg olyat ahol olcsóbb illetve OEP által finanszírozott, mert elég vicces, hogy ilyenért IS fizetni kell.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a pasi is kérhet apasági vizsgálatot attól, hogy nem vele élek?
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Hogy zajlik egy laktóz intolerancia vizsgálat vérvétellel?
- Pupillatágítós szemvizsgálat egy 8 hónaposnál hogy zajlik?
- Sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy Hatvan környékén hol végeznek termékenységi vizsgálatot férfiaknál?