Férfiak! Most akkor hogy is van ez? (beszélgetés)
Megmondom őszintén, volt olyan már velem, hogy egy tök vadidegen nő udvarolni kezdett nekem. Első ránézésre nem volt rossz nő, de amikor megszólalt...pfff.
Sejtem milyen érzés lehet az, ha egy fickó neki áll idétlen dumával bevágódni egy csajszinál. Nagyon fárasztó, kellemetlen és elgondolkodtató.
Egy gimnazista lány kicsit másként adja a jeleket, ha tetszik neki valaki, de sok nyúlbélának csak a haverjai közt nagy a szája, idegen nővel sokan nem mernek beszélgetést kezdeményezni. A legtöbb fiatal is úgy talál magának valakit többek között, hogy előtte ismerték már egymást, mert kollégák, iskolások, közös ismerősük stb. volt/voltak. Egy tök vad idegen nőhöz odatoppanni, és elkezdeni vele spontán beszélgetni, na ehhez kell bátorság.
Pont ez van,amit a 2 utolsó hsz-ben leírtál.
Ez bőven elég ok egy ffinak,h ne téged válasszon.
nem tekintem a vetélytársamnak,sosem volt az,félre értés ne essék. rég nem erről van szó.
a b.nőm azt mondja,nem olyan vagyok mint a többi nő,mert kemény és erős vagyok, akit nem lehet csak úgy szédíteni,a pasi akar a fő fő lenni mindenben. ezért választott magának butább,éretlenebb csajt.
fene tudja már mit gondoljak.:S
Meg úgy is van ez, hogy az ember mindig a másikat, a vetélytársat látja butábbnak, csúnyábbnak.
Nők között ez még fokozottabban igaz.
Meg mondjam mi lehet még az oka?
Lehet a butácskább lányok közvetlenebbek, nem olyan bonyolult gondolkodásúak, könnyebben ismerkednek.
Valahol azt hallottam, hogy a primitív életforma a sokkal életre valóbb, egyszerűsége miatt.
Relatív, hogy kinek mi a buta. Meg az is, hogy ki hogy tudja eladni magát. Találkoztam már nem egy olyan esettel, amikor valaki hiába volt sötét, mint az éjszaka mégse tűnt fel mindenkinek, mert annyira elő tudta adni az okosat.
Szerintem általában az azonos szintűek (már ha lehet ilyet mondani) értik meg egymást jobban. És ez igaz az anyagi helyzetre, iskolai végzettségre és sok esetben még a családi háttérre is. Persze kivételek mindig akadnak.
Ja, persze, nőci:) vagyok.
Ezen már gondolkodtam, mmint a zsák a foltján.:-D
Csak a buta férfi nem tud az okos nővel mit kezdeni.
Az okos férfi a butával nem tud.
Mi az/ki az okos nő?
Hülyeség igy feltenni a kérdést
Vagy tudok valakivel jót/is/ dumálni vagy dugásra sem kell
Reggel felébredek és "fujj, ki ez a nő mellettem"?
További ajánlott fórumok:
- Nem tetszenek a nagydarab (120 kg+ ..) férfiak. Még akkor...
- Miért pusziszkodnak mostanában a férfiak?
- Ezt most csak én nem értem? Hogyan működik ez a férfiaknál?
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?
- Férfiak ha kimondják, hogy szeretlek, többnyire hazudják, vagy ha már mondják, akkor igaz?
- Most jöttem rá, az ötvenes férfiak kifejezetten kedvesek...