Férfiak izgatása (beszélgetés)
Nekem a legemlékezetesebb izgató szituáció egy pincérnővel volt.
Zárás után a billiárdasztalon feküdt. Én fölötte térdeltem és a f…mal simogattam az arcát. Láthatólag élvezte, de ahogy a szájához közelítettem, elfordította a fejét. Aztán ha elkezdtem verni, kinyitotta a száját és kinyújtotta a nyelvét. Amikor a szájába akartam adni, újra elfordította a fejét.
Az izgató az volt, hogy egyre közelebb engedett a szájához és egyre kevésbé, és egyre lassabban fordult el.
A vége felé már minden fordulatnál nyitva volt a szája és a makkom végigsimította az ajkát.
A végén persze bekapta és eszméletlen nagyot élveztem.
A baj az, hogy ezt egy pasival csak egyszer lehet hitelesen eljátszani, pedig nagyon élvezetes volt
ha már ilyen szépen kibeszélted a barátosod elmesélhetnéd neked mik a negatív dolgaid a szexben.
mert biztos hogy vannak:D vagy az már túl kínos lenne?
Abszolút az orális a favorit, de nálunk a Kedves sokkal keményebb (már ha lehet ilyet mondani), ha közben ő is megkapja, nyalhatja a puncimat.
Még ha csak ő izgat is orálisan engem, attól is ejakuláció-közeli állapotba kerül :) Megesik, hogy nem is engedi, hogy hozzáérjek a farkához közben, nehogy elsüljön idő előtt.
Tapasztalatom szerint: orális izgatás top 1!
Ha tövig befogadom akkor különösen! És ha mindezt kombinálom egy kis ánusz izgatással, golyók izgatásával.....az szintén dobogós! :))
Ha azt látják, hogy elkezdem nélkülük...na én akkor sem nagyon tapasztaltam még ellenvetést! Aztán, ha beszállt..... :DDDDD
Azt nem igazán szeretek, nem is lenne hol.
De jó ötlet...