Férfi létemre nem értek a nőkhöz. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Utálom az általánosításokat és a sztereotípiákat, mi az, amit nem lehet érteni rajtunk a nő társaim meg hűlyék hogy ezt gondolják, és ezt hiszik magukról és a nő társaikról néhányatok, miatt,
nekem, a nem az, nemet jelent, az, igen az igent jelent a talán talánt
jelent, stb. néhányatokat sem lehet érteni, amúgy nem a nemi identitáson, múlik az hogy valaki ilyen-e normális férfit idegesít és nem tartja normálisnak, az általánosításokat és a sztereotípiákat főleg ha egy nőre mondják, vagy írják, ja és
nem ért, az ilyenel egyett
meg biztos titeket is zavar ha rátok mondják vagy írják minket még inkább persze aki normális mert aki ezzel egyettt ért az nem normális, és a női általánosítások illetve a női sztereotípiák a méginkább elítélendőbb
Utálom az általánosításokat és a sztereotípiákat, mi az, amit nem lehet érteni rajtunk a nő társaim meg hűlyék hogy ezt gondolják, és ezt hiszik magukról és a nő társaikról néhányatok, miatt,
nekem, a nem az, nemet jelent, az, igen az igent jelent a talán talánt
jelent, stb. néhányatokat sem lehet érteni, amúgy nem a nemi identitáson, múlik az hogy valaki ilyen-e normális férfit idegesít és nem tartja normálisnak, az általánosításokat és a sztereotípiákat főleg ha egy nőre mondják, vagy írják, ja és
nem ért, az ilyenel egyett
meg biztos titeket is zavar ha rátok mondják vagy írják minket még inkább persze aki normális mert aki ezzel egyettt ért az nem normális, és a női általánosítások illetve a női sztereotípiák a méginkább elítélendőbb
Amelyik férfi megérti a nőket az a forró vizet is tud késsel szeletelni.🤣😂
Bocsi
igenek és nemek
a nem az igen,a talán az biztos,a valamikor az azonnal,a soha az nem ma,a lehetetlen az nem létezik
További ajánlott fórumok:
- Férfi létemre, igenis járok szoláriumba!
- Nő létemre férfiakkal kimozdulni? Mit gondoltok, kisvárosban élek!
- Kiábrándító, ha férfi létemre inkább az alárendeltséget kedvelem az ágyban?
- Férfi létemre rózsás tusfürdővel tusoltam.
- Nő létemre férfi tusfürdőt vettem magamnak, mert tetszett...
- Férfi létemre szoktam fenékre is edzeni.