Férfi kommunikáció (beszélgetés)
Sziasztok :)
Ismeritek a videót a férfi és a női agyról? Szenzációs! Humoros és igaz is. Belinkeljem?
Amúgy pasik között tényleg jobb dolgozni, meg egyebek.A nők tényleg alattomosan fúrják egymást.
Főleg ha egy nő jobban tetszik a munkatársaknak akkor már k.rva :), sőt fikázza a cuccait is, de azért magának is vesz olyat.
A pasikat meg igazából a f.rkuk mérete érdekli a legjobban :)
Hát igen tényleg másképp kommunikálnak.
Én azt mondom semmi nem jobb az egyenes beszédnél,
a nők amúgy alapjáraton tényleg idegesítőek, tényleg elvárják a gondolatolvasósdit.
De viszont az is igaz hogy nőbe és férfiba is megvan egyaránt az a tulajdonság hogy nem tudnak semmit szemtől szembe megmondani, inkább panaszkodnak másnak, hogy ez így s.ar úgy s.ar, de együtt nem beszélik meg.
Az tény, hogy a férfiak lényegretötőbbek, de nőbe is van ilyen.
Egyetlen férfi se érti a célzásokat.
Ha hangosan morfondírozol azon, hogy ki kéne vinni a szemetet, vagy ezt-azt megcsinálni, mert be vagy havazva, sok a dolog, egyszerűen nem gondol arra, hogy összekapcsolja valamilyen akcióval. Az enyém max. visszakérdez: kivigyem? :D Csak a határozott utalások számítanak. Vidd ki, csináld! :)
:-)))))))))))))
Ez nagyon tetszett, mennyi elmebeteg van köztük:-))) bizony bizony nagyon sok!:-)
A nők alapjáraton direkt rosszindulatúak irigyek tudnak lennni a másikra, tehát csóri pasikat én csak megérteni tudom:-)
Nekem van vagy 50-en haverom és kb 5 havernőm és 1 igaz barátnőm..éppen ezért is.
Én sokáig magamra vettem a fórumokat aztán rájöttem tök fölsleges a némberek hadával abajogni:-)
Az országban sok a megkeseredett ember akik itt élik ki magukat sajnos.
Ezeken lépj túl ennyit tudsz tenni, hogy bevéded az x-et és y-ont én is így szoktam..néha ha bele futok..amúgy ritkán fórumozok éppen ezért.
Akik engem olvasnak abból meg szerintem ott is több a pasi mint nő:-)
A férfiak imádnak a nők utálnak:-)
Van ez így:-)))
Legyen szép napod!
Ízelítőt kaptam a napokban a női kommunikációról.Egy fiatal nő írt, hogy társkereső oldalon hirdeti magát(25 éves magát szépnek mondja).Hogy neki mindenki ír és micsoda dolog ez. Nem egy egysezrű nő , bicskanyitogató stilussal...De ami utána jött!!!!!Egy csapat hoxás rászáll apró kis fecnikre szedve sértegették, alpári unodrító stilusban.Több alaklommal próbáltam írni hogy hagyják már abba,nem segített semmi.
Persze töröltette magát.Nem győztem megállni , igen leírtam azt gondolom szégyellje magát akinek ez ad örömet, mások megalázása, sértegetése csapatban mert úgy könnyebb.A napokban több hasonlónak voltam tanulja, ami azzal végződött hogy a fórum inditó töröltette magát. Ez esetben, a fórum eldurvult igy törölték azt is.
Csapat felnőtt nő, családanyák, kis és nagymamák... mennyi elmebeteg van köztük, rémes.
Nem a humoral van baj, egy kis csipkelődés vígan belefér. De mint a hiéna csapat, valakire ráugrani és szétkapni, szégyenljék magukat,NŐK...FPUUU, NŐUTÁNZATOK!!AZ INKÁBB
Van egy könyv, az a címe, hogy "Miért sír a nő, miért hazudik a férfi?" Tökéletesen leírja a két nem gondolkodási eltérését. Érdemes elolvasni.
A nő mellébeszél, fondorlatos, kerülőutakat keres, kitérően kérdez-válaszol. A férfi egyenesen, röviden...
További ajánlott fórumok:
- Összeköltözzünk a kommunikációs problémák ellenére?
- A volt férjem nem hajlandó kommunikálni velem a közös gyerekünket illetően
- Párkapcsolatban élők - kommunikáció a partnerrel
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Te a mindennapi kommunikációd során használsz rövidített szavakat beszédben és írásban? Mi a véleményed erről?