Férfi féltékenység... (beszélgetés)
Egy másik helyre már beírtam a 10 pontos ajánlásomat a kapcsolatokra vonatkozóan, abban szerepeltek utalások az ilyen helyzetekre is.
Nagyjából arról szóltak, mint - az általam többször idézett - Murphy törvények egyike:
"Ami egyszer összekutyulódott, annak kijavítására tett bármely kísérlet, csak ronthat rajta!"
(az ajánlásokban azt írtam, kor el kell kerülni a "zűrös" pasikat/nőket, meg olyanokat is írtam, hogy nem hihető, hogy valaki ALAPVETŐEN és CSUPÁN A MI KEDVÜNKÉRT, VÉGÉRVÉNYESEN megváltozik. Különösen nem a "defektes" ember!
Ahogy azt szokták mondani:
"Egy részeg férfinél, csupán egy ocsmányabb látvány van, ... egy részeg nő!"
Nincs ostobább ember a féltékeny nőnél, csupán egy FÉLTÉKENY FÉRFI!!!
Most majdnem tanácsot adtam, de azért se teszem!
Dönteni mindenkinek magának kell.
Annyit tudok, hogy "Kutyából nem lesz szalonna!"
Azaz, lefordítva, a féltékenység=ostobaság nem gyógyítható, és az idővel a helyzet csak romlik.
A TV, újságok, stb. rendszeresen közöl olyan eseteket amikor "szerelemféltésből" megölte, lelőtte, meglőtte íjjal, feldarabolta, zsarolta, stb.
Ha valakinek erre van szüksége és így érzi jól magát akkor HAJRÁ!!!
fúú mennyit kerestelek!!!!
Úristen!!! :)))
Kimutattad egyébként neki, hogy tetszik neked? Vagy tetszik egyáltalán? Akarsz tőle komolyabbat?
Én simán elé állnék, ha így lenne, hogy akarsz velem lenni vagy sem? Én szeretnék, de ha te csak szórakozol itten, akkor menj a f.szba. :P
nekem ez a pszicho kategória :S
félnék tőle!
minek foglalkozol ilyennel? hová vezethet ez? :S
és mi a fenének köszönted meg???
Ha jól esik,amit mond,inkább válaszolj egy hasonló kedvességet,vagy jópofaságot..ne köszönd meg,mert ettől azt hiszi,hogy ő valami nagy dolgot adott-mondott ezzel,és te egyből elolvadsz tőle.
Ez a fickó egy komplett idióta.
Én a helyedben szóba se állnék vele.
Azért csinálhatja, mert hagyod.
Bzd rá a telefont, ne állj vele szóba, stb.
kb. energia-vámpírkodik veled
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Szerintetek vonzónak találja egy férfi, ha a felesége, barátnője féltékeny?!
- Miért féltékeny ez a férfi, ha együtt se vagyunk csak ismerkedünk?
- Minden férfi féltékeny a másik férfira?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Csinos nő + jóképű férfi, kettesben egy irodában, napi 8 órában. Van okom féltékenykedni?