Fenék fájdalma (beszélgetős fórum)
9. perzsacica (válaszként erre: 6. - Janosom1)
2023. jan. 7. 19:01
Elsősorban a háziorvostól kellene tanácsot kérni, mert ő meg is tudja nézni ,ahol panaszos.
Addig is esetleg: Detralex tabletta, egy hétig lehet 2x2. Majd elég a 2x1, amíg tart a doboz . Helyileg Lioton gél vagy még jobb lehet az SP54 gél a fájós visszérre. Mindegyik recept nélküli. Az esetleges többi gyógyszert nem zavarja.
8. 68a20912f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 7. 12:13
Sok az a 30 kilométer, nem szabad annyit egyszerre.
7. janosom1 (válaszként erre: 2. - Icuska538)
2023. jan. 7. 12:11
Néha nekem is vannak ilyen problémáim!
6. janosom1
2023. jan. 7. 12:09
Tudna valaki megoldást viszér fájdalomra?
Már lóbalzsamtól kezdve kompressziós harisnyáig mindent kipróbáltam megpróbáltam keveset sátálni, de rettentően fájdalmas.Most vettem Dolgit krémet azzal próbálkozom mert gyulladás és fájdalom csillapitó is állitólag.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Icuska538)
2023. jan. 7. 08:48
2 nap volt. De igen, sok.
4. Icuska538
2023. jan. 7. 07:52
30 km az jó sok, egyszerre!
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Icuska538)
2023. jan. 7. 07:38
Köszi. Tegnapi gyaloglás után is sajgott mindenem. :(
2. Icuska538
2023. jan. 7. 07:32
Szerintem mozgásszervi. Ha valameddig mozgásszegényebb életmódom van, majd eldöntöm hogy gyaloglással mozgok, pár napig fáj mindenhol fenék, hátstb. Tied is hasonló lehet. Gondolom.
2023. jan. 7. 07:20
Bal farpofa belső részére sugárzó tompa fájdalmam van tegnap óta. Előtte való napokban 30 km-t gyalogoltam, és szokott fájni derekam. Igazából meghatározhatatlan fájdalom. Nem konkrétan a végbél, hüvely, hanem a környéke. Fekvésnél is. Ez lehet mozgásszervi ok?
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Mit lehet tenni, hogy az izületi fájdalmak csökkenjenek?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?