Felvis kérdés (beszélgetés)
Szerencsére végül megoldódott a gond, már nem írja a technikai problémát, csak hogy megvan a pontja! :)
Remélem a pótfelvételi sikerülni fog!
ott azt írja hogy elektronikus formában nem lehet pótfelvételizni... én azt hittem lehet.....:(
ahogy cicus is írta, csak egy intézmény egyetlen szakára lehet. csak nekem az a gyanúm hogy csak költségest fognak meghirdetni, én pedig még államit szeretnék. de persze ez sulinként meg szakonként változik, attól függ hogy mennyien jelentkeztek egy szakra stb.
Felvi.hu mikor lesz elérhető? Mikor veszik le a ponthatáros táblázatot?
most olvastam pont valamit, mert azt hiszem nekem is ezt az utat kell majd járnom.
Csak arra a szakra lehet, ahol nem telt be a teljes létszám. De pótfelvételit csak egyetlen iskola egyetlen szakára adhatsz be. De ott az államit és költségest is meg lehet jelölni. Itt olvastam: [link]
Ha így áll az ügy, ahogy most, akkor barátomnak is kéne pótfelvételizni. De azt minden szakra lehet? Nekem olyasmi rémlik, hogy nem.
hm, sajnos fogalmam sincs, hogy kapott-e ilyen regisztráció csomagot. :(
mikor lesz elérhető az e-felvi? szeretnék pótfelvételizni majd
köszi
Nem küldenek sosem értesítést, hogy valami hiányzik. Arról sem értesítenek, ha hiányos a beadott jelentkezési lap... ezt csak akkor tudjuk meg, ha nem érkezik regisztrációs csomag. ha kaptatok, akkor semmi gond! :)
nem, ott aktív hallgató, de ez nem lenne kizáró ok.
ja értem, akkor passz, esetleg még nem szünt meg a hallgatói jogviszonya ott?
ő már jár erre a szakra, de már túllépte a krediteket, ezért tanácsolták, jelentkezzen újra, és így nem kell neki fizetni a suli végén egy rakat pénzt.Tehát ő már túl van ezeken a dolgokon. Nem értem. ELvileg mindent feltöltött, meg csak kapott volna értesítőt, hogy valami hiányzik, nem? Basszus.. nem kevés pénz forog kockán :S:S:S és a legbosszantóbb, hogy magasan a ponthatár fölött van a pontszáma.
miért nem tudod felhivni?
Remélem mindenkinek sikerült akik itt izgultunk!
Én megtaláltam a pontjait is,ponthatárokat is és FELVETTÉK!
Visz. a lányomat nem tudom felhívni, mert lehet, SMS-t még nem kapott így, hogy írjátok 11-kor meg másnap kaptátok meg....
Most beszéltem vele.....ő kiszámította a pontjait.....azok szerint felvették.....hála az égnek.....csak ha ezt a rendszer is jelezné, akkor azért teljesen felhőtlen lenne a boldogság....
ugy hangzik mintha nem ment volna el szobelizni vagy nem adott volna le valami papirt, de ez csak tipp
de simán lehet rendszerhiba is:D még:d
Barátom jelentkezése, SZIE-építőmérnök
megvan a pontja, még ezt írták :S
Tesómnak is volt csekk hozzá vmi 3500 asszem.....ha elhagytad szerintem nincs semmi gond! :) A lényeg, hogy felvegyenek! :) Akkor már a suliban tudsz magadnak intézni egy csekket! Ez legyen a legkisebb gondod! :)
Felvételi döntés: Technikai elutasított állapot (vonalhúzás előtt).
vááá, ez mit jelent???
nah te hova jelentkeztél hogy már karban tartanak?:D jó suli lehet:D
és keress otthon egy fiokot amit kiüritesz teljesen, és ide gyűtsd mindig a fontos leveleket meg papirokat sok idegeskedést fogsz megsporolni ezzel magadnak
Istenem...itt volt mellettem... a fiókban ... -.- hát igen. nem is én lennék... azt össze-vissza kerestem mindenhol a lakásban. : )
"az oldal karbantartás miatt nem elérhető"... haha, ez áll az én felvim menü pont alatt :S
Hát ha nem lesz meg a levél, akkor az lesz:)
tuti hogy tartalmazott, felhivod a sulit elmondod mi van és küldenek csekket szerintem
Jaaaaa...akk oks..mert volt a számla...tartozásom nem volt...értem akkor..mert a jelentkezési lapra ragasztottam fotót, meg beikszeltem, hogy igénylek majd diák igazolványt.
igen-igen....minden rendben van így....csak a pontok.....nincsenek ott....és én nem számoltattam ki neki....és nem tudom, hogy igen vagy nem.....de nem merem még felhívni.....hátha kap sms-t......mondjuk néztem a ponthatárt....és sztem megvan neki, bejutott.....remélem, hogy ez csak pillanatnyi rendszerhiba....
Nekem nem tartalmazott csekket. Abban az esetben tartalmazott csekket, ha neten jelentkeztél és a jelentkezés díjával (9000 vagy több) tartozol. A diákhoz csak egy lap volt, olyan, mint a jelentkezési lap hátulján. Legalábbis nálam...
További ajánlott fórumok: