Felvesznek így táppénzre? (beszélgetés)
Szia!
Nálunk az asszisztens beszkennelte és átküldte emailen. Ezt az emailt továbbítottam a melóhelyre. Ha vége ennek, akkor megkapom a papírt és leadom.
Helló!
Igen,tuti,hogy kiír!
Én is asztmás vagyok,egyből táppénzre mentem.
Szia!
Szerintem hívd fel a háziorvosod és ő megmondja.Nekem a kolléganőmet 1 hétre tudta volna csak felvenni a háziorvos úgy hogy leukémiás.
Sziasztok!
Nekem van egy allergiám,ami asztmával van súlyosítva.(Lekopogom az elmúlt egy évben semmi tünetem nem volt,pedig néha a gyógyszert is elfelejtettem beszedni).Dolgzom egy multinál egy étkezde részlegén.Múlt hét kedd óta szabit vettem ki,jobb híján,de az is csak két hét,ami lejár a héten.Beszéltem a fönökasszonyommal,aki szerint a táppénzre kiírás lenne a legjobb,mert elkaphatom,jobban fulladnék,mint az alapból egészségesebbek.De kérdés,hogy így kiírnak-e a rendelőben?Igaz valòszinűleg van nyoma a kartonomban a tüdőgondozói beutalok,recept felírásoknak stb.Ja van egy ovis gyermekem,mielőtt valaki megvádolva csak lógni akarok😅🤣Meg a munkahely is azt tanácsolta maradjak otthon.Köszönöm a válaszokat.Szép napot és kitartást mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Tud valaki olyan otthont, ahova egy 57 éves, rokkantnyugdíjas nőt felvesznek?
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- Nem szobatiszta gyereket is felvesznek az óvodába?
- Zúzódással illik táppénzre menni?