Féltékenység oktalanul? (beszélgetés)
Ezt még nem is hallottam!
Ezt én másként nevezném... :))
én tuti kiakadnék mint a kakukkos óra, és nem azért, mert tartják a kapcsolatot, hanem amit már páran írtak előttem, hogy hermetikusan elzárja azt a fene nagy "barátságot" előled. meg mert lekezelően bánik veled, mi az hogy te ne mondd meg mit csináljon, te csak felvetettél egy ötletet. bár a szitutól is függ hogy hogyan adtad neki elő. én úgy gondolom, hogy barátokat máshol is találhat, az exnek a múltban a helye, nem hiszem, hogy hatalmas barátságok tudnának születni egy egykori szerelemből (kivéve az Így jártam anyátokkal-ban, de az csak egy sorozat :D).
ha nem tud elszakadni akkor meg küldd el melegebbre, majd rájön. mióta vagytok együtt?
Igaz, hogy nem lány vagyok, és még nem is asszony, de ha nem zavar, reagálok is erre a kérdésre. (Igaz, talán már többet is tudok a fejleményekről, de a véleményem nem változik)
Én nem azért lennék féltékeny, és talán nem is ez a helyes szó arra az érzésre, ami bennem kialakulna az ilyen helyzetben.
Nem zavarna, ha a párom jó baráti viszonyt tartana fenn az exével. Az viszont már sokkal inkább, ha nem tartaná magát a szabályokhoz!
(Máshol olvastam, hogy nem vagy elégedett a szex gyakoriságával)
Azt tartom: "A felesleggel mindenki maga rendelkezik!"
Amire otthon nem tartanak igényt, az széjjelosztható a szegények között! :))
De nem először osztogatni, majd otthon meg mentegetőzni!!!
"A telefonhívásról meg annyit, hogy felhívta az ORVOS exét. "
Most ezzel mit akarsz mondani ?
"eppen ezert hogy ne KELLJEN piszkalodnom"
Piszkálódni eddig sem kellett volna. Az lehet szerintem a legvalószínűbb kifogás, hogy mandinerből tudja, hogy milyen piszkálódó perszóna vagy, és a háta közepére sem kell neki, hogy egy zsémbes feleség őt csesztesse.
A viselkedése meg a csajnak tök mindegy, mert ugye már lehallgattad a férjed, kiderült, hogy nem csal meg. Ez ugye nem volt elég, mert mi van, ha mégis... Most mivel nem jön a csaj, azért gyanús, ha elmenne hozzátok akkor jönne az "úgy nézett rá". Meg persze még mindig fennál a mi van, ha mégis...
Szerinted mit változtatna meg a találkozás? Vagy mivel lennél okosabb? Semmivel. Akkor meg minek ezen lovagolni? Azért, hogy lehessen mutogatni, hogy a másik a hibás. Hajrá-hajrá, aztán majd ezzel a pasival is olyan fantasztikus lesz a kapcsolatotok miután útjaitok szétváltak, mint az előzővel.
A telefonhívásról meg annyit, hogy felhívta az ORVOS exét.
Franie, en eppen ezert hogy ne kelljen piszkalodnom meghivtam a not hozzank. Ha tenyleg baratok akkor mi kifogasa lehet ellene ?
A gyerekunk beteg erre mar megint kit hiv fel ? elvittem orvoshoz erre kit hiv o fel mert az orvos biztos valami merget irt fel hat persze az ex-et. Teged ez nem zavarna ?
Párodat megkérted, ő pedig: te ne szabd meg... Érdekes. Nem utasítottad elvileg, ő mégis támadásnak vette.
Én kiakadnék az biztos, úgy istenesen. Nekem nem normális, hogy folyton kettesben beszélgetnek és te még véletlenül se legyél ott, nehogy megismerd... Elbeszélgetnék vele erről egy cseppet, hogy ez azért nem így működik. Fordított helyzetben ő mit szólna vajon?
Szóval nem érzed jól magad vele?
A szex részét nem értem...ha nagyon akarod neked kell menni? Ő nem kedveskedik?
aranyos :)
Van egy ilyen vicc:
Istenem adj turelmet, de ku..a gyorsan !
Vannak döntések, melyek részben már korfüggők....
Ami miatt 30 körül kikapartam volna a szemét, ma már csak mosolyogva legyintenék.