Felhőtlen - szabad kapcsolat (beszélgetős fórum)
No, hát azt nem gondoltam, hogy már szárnyalónak is nevezik a csalfát :D
Azt hittem olyan, aki magával ragad :D
(:DDD)
Mondjuk Bruce Willis
(és komolyan vette)
:DDD Hozzám egy szárnyaló tipusú férfi illene
Ne hangzik rosszul :)
Nekem is ez jött ki :DDD
Mondjuk itt ez csak egy teszt alapján, de ezt dobta ki itt:
Karakán férfi illene hozzád
Az erős, határozott férfiakat szereted, akik céltudatosak. Olyan partner illene hozzád, aki tudja, hogy mit akar, és azt el is éri. A hozzád illő pasinak konkrét elképzelése van arról, hogy mit vár el egy nőtől, szereti ő viselni a nadrágot, fontos számára, hogy anyagilag és érzelmileg is megfelelő hátteret biztosítson partnerének.
Álmaid pasija kemény legény, aki érzelmeit nem feltétlenül szavakkal fejezi ki. Nem könnyű eset, nehéz kiismerni, viszont állandó biztonságot ad, és ha megállapodik, akkor biztos lehetsz benne, hogy soha nem csal meg.
Meg kellene nézned valami kalkulátort csillagjegy szerint, biztos van, hogy milyen pasi illik hozzád.
Azon kívül persze, hogy pénzes :D
hűha!! Roppant veszélyes lehet nőre férfire egyaránt :)
Egy halak embert ismertem, egy vőjelöltet, aki persze onnantól nem szimpi csak, mikor már ki van dobva ... :D Amúgy kedveltem :)
Na még a végén találsz egy pénzes fószert!
Bízzunk benne, hogy nem lesznek extra kívánságait!
Csak azt idézem ami idevág. ;)
"Egyes halak, még érdekkapcsolatokra is vetemethethek. Tavasszal vagy a nyár végén még az is megeshet, hogy meglátod valakinek a bankszàmlàját, és sürgősen beleszeretsz. A szexuális összeillőség mély érzése életben tartja kapcsolatodat a gyakran jelentkező pénzügyi ellentétek ellenére is. Anyagi fellendülésed adódhat a párod èrdemeinek köszönhetően, ezért nem mondasz le róla! Számodra az anyagi függetlenség jelenti a problémát, viszont van munkahelyed és saját bevételed, sokkal kevésbé függsz a tàrsadtól."
Egyszer nekem is, már nem emlékszem, mit csomagoltak hozzá ajándékba, azért vettem meg, az nagyon bejött :)
De ettől még nem lettem rendszeres vevő-olvasó :D
Nincs Glamour-om.
Mit ír?
Micsoda kemény elhatározás! Le a kalapot!
Létezik, de csak olyan nő számára, akinek kificamodott az értékrendje, ugyanakkor korlátlan tűrőképességgel bír mindenféle tekintetben.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem.
- Párkapcsolat - szabadság
- Mennyi szabadság a normális egy kapcsolatban?
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?
- Mi az új szabály a közalkalmazottak szabadságának kivételével kapcsolatban? A 2014. évi szabadságokat át lehet vinni 2015-re?