FelhőAtlasz (beszélgetés)
A konyvet en sem..de a film..az eddigi eletem soran a legjobban megragado film volt..
na, ezt kicsit hulen fogalmaztam, de a Felhoatlaszrol hogy is lehetne maskepp fogalmazni??
elmeselni lehetetlen, hogy mirol szol...
miutan megneztem, hetekig felvoltam spanolva, szinte atom robbanasok voltak a gondolataimban...hihetetlen hatassal volt ram!!
par honap mulva ujra megneztem, rengeteg mindent csak a masodik nekifutasra regisztraltam..mert ugye annyira porognek az esemenyek...es nekem minden pillanatban elinditott egy gondolat menetet,es valoszinu azert is nem birtam annyira odafigyelni minden reszletre, de a film amugy is nagyon nehez...
osszetett, bonyolult, csodalatos illetve zsenialis...
eletemben ez a film tette a legnagyobb benyomast ram...
volt olyan het, hogy naponta neztem...
nem lehet abbahagyni:)
Igen én is láttam az említett filmet és fantasztikusan jónak találtam(találom)!
A könyvet viszont nem olvastam...
Ezek rövid kis könyvecskék, bár persze ha nincs idő, akkor ez is hosszú. Egyszer mindenképpen érdemes lenne majd elolvasnod. Akik végig olvasták mind a 3-at, a legtöbb embernél elég nagy rádöbbenéseket okozott. Azóta kicsit másképp nézik a történéseket, mert ebben a könyvben le van írva a rendszer, amiben érthetővé válnak a valódi összefüggések.
Ezt a könyvet lenne jó, ha valaki filmre vinné. Na onnantól kicsit tudatosabb irányba indulna el a reinkarnációs rendszer értelmezése.
:)
koszi a valaszt,az a baj, nagyon keves idom van olvasni,de majd szanok ra idot,csak a munkabeosztasom egesznapos,aztan meg a hazimunka,szoval,nem egyszeru idot talalni ra..
nem baj,ha eltersz a forum eredeti temajatol, engem nem zavar...
Én speciel regressziós hipnózisban jártam odaát.
Egyébként aki klinikai halálban megtapasztalt valamit, még nem jelenti, hogy képben van. A mai ezoterikus társadalom nagy része sem igazán a valóságot vallja, mivel a legtöbben egymástól tanulják "vakon", hogy hogy is néz ki a leszületés, milyen karmák vannak stb. Sokat olvasok a témában és rengeteg a tévhit. Pont azért, mert a legtöbben úgy adják tovább, hogy meg sem tapasztalták, fel sem mérték, csak mondják, amit hallottak.
Ha most itt a reinkarnációról kezdenénk el beszélgetni, akkor kioffolnánk az eredeti témádat :) De majd nyithatunk rá topicot.
Ha elolvasod a Michael Newton könyveket (a 4-ből 3-at érdemes), akkor szerintem össze fog állni a kép és akkor látni fogod, hogy mennyi téveszme kering össze vissza.
Kb annyira téves elméletek, mint amennyire mindenki azt hiszi, hogy a skizofrénia = a többszörös személyiségzavarral.
kosz a bejegyzesed,ez is egy velemeny,es lehet rajta elmelkedni..
te mar jartal ^odaat^????
hogy ha szabad kerdezni?
mert engem erdekel a tema, nagyon is...
Ha valakit érdekel a reinkarnáció valódi működése, annak meleg szívvel javaslom:
Dr. Michael Newton - Lelkünk útja 1-4.
Az jó, hogy valaki hozzá mert már végre nyúlni a reinkarnáció témájához, de ez pont annyira alapos a témában, mint amennyire első. Elég kezdetleges feltételezéseken alapul. Aki tudja, hogy a reinkarnáció valójában hogyan működik, annak ez a film hatásvadász és gyenge.
Sőt, alapvetően nagyon unalmas.
A feltételezett jövőkép ábrázolása gyermeteg, ha a bárra gondolunk, amit bemutat a japán lánnyal.
Watchowskiéktól sokkal de sokkal többre számítottam. A Mátrixot imádom, bár az persze full fikció, de mégis lényegesen több benne a valódi mondani való.
Aki ez alapján hiszi a minden mindennel összefügg témát, az tévútra fog tévedni.
Ez a véleményem.
Ja és nem csak azoknak nem tetszik, akik sötétek, hanem azoknak sem, akik talán már jobban képben vannak a témában. Beszéljetek olyanokkal, akik voltak odaát és megismerték az összefüggéseket. Nekik ez a film vicces. Messze van még a lényegtől.
Szerintem is nagy élmény.:)
Ezt a filmet nem megérteni kell, meg követni szóról szóra, görcsösen figyelve...Be kell (tudni) fogadni és helyére kerül, mint egy kirakós darabja.:)
attol felek, nem tudnam letenni a konyvet, es egyfolytaban csak olvasni akarnam,amig nem erek a vegere...
amugy biztos nagy elmeny lenne a konyv is, talan egyszer ha lesz idom, en is elolvasom
koszonom a szep hozzaszolasodat, teljesen egyet ertek veled is,
nekem is az eddig latott filmek kozul,jelenleg viszi a palmat..
igen, sokan nem fognak belole erteni semmit, egy se fule se farka lesz nekik...
sok forumon olvasgattam rola, itt a Hoxan,meg eddig nem talaltam es ezert nyitottam rola,hogy megvitassuk, atbeszelhessuk,azokkal,akik hasonloan gondoljak mint en is.
nekem annyira tetszett,hogy ujra meg kell a kozeljovoben nezzem,mert valami belso zsibongas tort ram ,hogy vegre latom is, es mas is lathatja,amit en mar evek ota probalok magyarazni az embereknek,es sokan ertetlenul neznek ram...
mert azt hiszik,amit a bolban,vagy a patikaban vesznek,az csak jo lehet..
ez csak egy pelda volt az emberi sotetseg hatartalansagarol...
csak az a baj, hogy sokaknak a Felhoatlasz nem fog semmit kozvetiteni,mert naluk meg sotet van...
nem tartoznak az ebredok koze...
Nagyon tetszett. Minden mindennel összefügg, mindennek oka, értelme van.
Nagyon látványos film, a könyvet szeretném elolvasni.
Erdekel a velemenyetek a filmrol,es a mondani valojarol...
kinek mit mutatott meg a film, ki mit ertett belole, kinek mi a velemenye rola....