Felháborító eljárás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Felháborító eljárás
4500ft-os szerződés, hogy valaki lenyomjon két gombot a billentyűzeten.
Szép.:(
Én a helyedben, ha megvan a pénz, és elintéztem,ezután hova jöjjön, hagynám a fenébe.
Te idegeskedsz az ő hülyeségük miatt.
Xar ügy.
Kérd bankszámlára ezután.
...észre vettem.
Míg egy cipő rendelés itt van 2 nap alatt a csomagszállító jóvoltából, addig egy szimpla levél 5 napig ér le Budapestről. :(
Szép estét mindenkinek!
A levél írója bement a postára, érdeklődött a postai dolgozótól,(tehát attól, akinek kutya kötelessége pontos felvilágosítást adnia az ügyfélnek) hogy mi a teendője ebben a megváltozott helyzetben. Követte azt az utasítást, amit kapott.
Tehát, felnőtt módra, saját maga intézkedett. Arról ő nem tehet, hogy a postai dolgozó sajnos, nem volt a helyzet magaslatán. Igenis, neki kellett volna helyes tájékoztatást adnia az ügyfél részére. Kíváncsi lennék, hogy ha ha három hónapig szabálytalan volt, azért kapott-e valamelyik postai dolgozó figyelmeztetést. Minden esetre az ügyfélnek kijárna a bocsánatkérés a posta részéről.
"Ez nagyszerűen működött 3 hónapig.
Majd szeptember 8-án sétálok be a postára és a pénz sehol... "
- ha ez három hónapig működött, akkor miért nem szóltak neki korábban, hogy oké ez megy 1-2 hónapig, de ennek nem ez a menete??
"Postára kaptam eddig a családi pótlékot és a GYES-t. Mivel a régi lakóhelyemen nem tudtam volna átvenni, ezért felhívtam az ottani postát, mi a teendő ilyenkor és ők ajánlották, hogy vezettessem át az új postára, amíg nem lesz lakcímem."
- jaaa, én úgy értettem, hogy felhívta a postás ügyintézőt...
..."átirányítani a postát"... ez nem a postáskisasszony feladata lenne, hogy tájékoztassa az ügyfelet, hogy mi a teendő ilyenkor??? Miért az ügyfélnek kell megtudnia egy fórumon - mert pl-ul én sem gondoltam volna, hogy ha valami 3 hónapig normálisan?? működik, akkor valaki a 4. hónapban felébred, hogy nem is volt helyes/törvényes eddig amit dolgoztak?
(van számlám), de nem biztos, hogy ezért én is nyitnék számlát, ha egyszer a posta is ki tudja hozni...
Feldühít és felbosszant minden ilyen ügyintézés, ami ebben az országban folyik!!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Ez felháborító!!
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Mit szólsz ehhez a cikkhez?Nem felháborító?
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Mélységesen felháborító, hogy más személy a házunk elé rakja...